Energy And Memory 90 tablete

Energy And Memory 90 tablete
Pret: 96.56 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: CaliVita
Cod produs: CB0001
Descriere:

Produsul Energy&Memory, fabricat de California® Fitness, este un supliment alimentar care îmbuntăţeşte funcţiile cognitive şi de concentrare. Conţine extracte de plante, vitamine, minerale ş.a. care, prin acţiunea lor sinergică, înviorează psihic şi fizic.

Colina este o pseudovitamină din familia vitaminelor B. Fiind un constituent important al membranei celulare, are practic funcţii în toate procesele organismului. Este o substanţă lipotropă care participă la transportul lipidelor în organism şi poate reduce acumularea grăsimilor în ficat. Colina poate fi sintetizată şi în organism din aminoacidul metionină, vitamina B12 şi acidul folic. Se găseşte în lecitină ca fosfatidilcolină.

Colina este un neurotransmiţător care prin creşterea concentraţiei acetilcolinei din creier, contribuie la îmbunătăţirea activităţii cerebrale şi a capacităţii de activitate psihică.

Lecitina conţine atât colină, cât şi inozitol. Este un component vital al neuronilor, protejându-le faţă de substanţele nocive. De asemenea, creşte capacitatea de oxigenare a creierului. Din aceste considerente, îmbunătăţeşte funcţiile de memorare, atât la tineri cât şi la cei vârstnici.

Guarana (Paullinia cupana) este una din cele mai cunoscute plante din Brazilia şi Uruguay. A fost introdusă în Europa (Franţa) în anul 1817 şi descrisă în acelaşi an de către Gassicourt. Numele ei derivă de la Guaranis, un trib de indieni din America de Sud, care o utilizau pentru prepararea diferitelor mâncăruri. Compoziţia sa chimică a fost studiată prima oară în 1826 de către Th. Martius, care a descoperit în ea substanţa numită "guaranină". Guaranina este principala substanţă biologic-activă din guarana.

Asemănarea guaraninei cu cofeina a devenit cunoscută în urma cercetărilor efectuate de către Berhemot şi Deschastelus.
Datorită conţinutului crescut într-o substanţă similară cofeinei, guarana se mai numeşte şi "cola braziliană". Conţine de 2-3 ori mai multă cofeină decât cafeaua sau ceaiul, fără a prezenta efectele secundare ale acesteia. Are aceeaşi compoziţie chimică ca şi cofeina, teina şi teobromina şi aceleaşi acţiuni fiziologice: stimulează sistemul nervos central, scade oboseala, întârzie somnul, creşte rezistenţa în activităţi suprasolicitante şi îmbunătăţeşte reflexele condiţionate, creşte ritmul metabolismului, scade senzaţia de foame, este un diuretic slab, benefic în artrite, neplăcerile care însoţesc menstruaţia sau epuizarea care urmează după petreceri.

Vitamina C (în special cu bioflavonoide) este un antioxidant deosebit de eficient, necesar în fiecare zi. Printre altele, participă la regenerarea capilarelor sanguine.

Vitamina E este un antioxidant care ne protejează împotriva diferitelor substanţe toxice. Dacă organismul dispune de vitamina E în cantităţi optime, utilizarea oxigenului este maximă şi, din aceste considerente, este vitală în protejarea plămânilor.

Magneziul este considerat un biomineral cu rol de apărare a organismului împotriva stresului. Intervine în funcţionalitatea sistemului nervos, prevenind şi stările depresive.

Zincul este componenta a numeroase enzime care intervin în diferite procese metabolice. Un permanent aport exogen de zinc este necesar deoarece organismul utilizează destul de rapid zincul disponibil din punct de vedere biologic. Rolul cel mai important al zincului este acela de a participa la sinteza acizilor nucleici, acizi vitali în diviziune, regenerare şi dezvoltare celulară. Prin aceasta, se explică rolul zincului în creştere, dezvoltare şi fertilitate. Zincul poate interveni şi în neutralizarea diverselor substanţe nocive. Se cunoaşte faptul că inhibă absorbţia plumbului şi cadmiului, reducând astfel acţiunea toxică a acestor metale grele prezente în aerul poluat şi uneori în apa potabilă.

Concentraţiile cele mai crescute de zinc în organism se găsesc în ochi, având rol în activarea vitaminei A, cu importanţă în vederea nocturnă, îmbunătăţind şi capacitatea de distingere a culorilor.

Seleniul funcţionează sinergic cu glutationul, vitamina A, vitamina C şi cu alţi antioxidanţi din organism. Prin acţiunea seleniului, organismul poate utiliza la maximum oxigenul, iar împreună cu zincul, reduce absorbţia unor metale grele (mercur, plumb, cadmiu).

Deoarece produsul Energy&Memory înviorează pshic şi fizic, se recomandă: persoanelor care desfăşoară o muncă intelectuală ce necesită o mare atenţie şi putere de concentrare; elevilor şi studenţilor în perioada examenelor; celor care ocupă funcţii de răspundere şi sunt expuşi stresului; persoanelor care desfăşoară o muncă fizică susţinută; sportivilor; celor care desfăşoară activităţi fizice sistematice.
 

 
 

Energy&Memory
Supliment alimentar cu vitamine, minerale şi extract din plantă

90 tablete = 90 g

O tabletă conţine:
Colină 200 mg
Extract de guarana 100 mg
Lecitină 100 mg
Vitamina C 60 mg
Vitamina E 10 mg
Magneziu 50 mg
Zinc 5 mg
Seleniu 20 mcg
Calorii 2,49 kJ
Carbohidraţi < 1,0 g
Grăsimi < 1,0 g
Proteine 0,0 g

 

 

 

Alte ingrediente: antiaglomerant-fosfat dicalcic; agent de întărire-acid stearic; agent de încărcare-croscarmeloză sodică................q.s.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 3×1 tabletă zilnic sau după recomandări.

Notificare Nr. 07/27.02.2004
Revizuit: 27.06.2007

 
 
 


OMEGA 3 Capsule

OMEGA 3 Capsule

Pret: 28.00 RON
Detalii
 
 
 
Neuro Optimizer 120cps

Neuro Optimizer 120cps

Pret: 220.00 RON
Detalii
 
 
 
Neurotonic

Neurotonic

Pret: 20.00 RON
Detalii
 
 
 
WPI 3,5kg

WPI 3,5kg

Pret: 305.00 RON
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.