GINKGO BILOBA

GINKGO BILOBA
Pret: 12.00 RON
 
Furnizor: Medicer
Cod produs: -
Descriere:

LIPSA STOC

Descrierea produsului
Flacon cu 60 capsule de 80 mg extract standardizat Ginkgo biloba, 24% flavone ginkgolice, 6% terpene lactonice + 8 mg niacinamida + 122 mg pudra de ghimbir (Zingiber officinale)
Extractul standardizat din frunzele de Ginkgo biloba, datorită conţinutului manifestă următoarele acţiuni cardio-vascular; acţiune anti-oxidantă preponderent la nivelul creierului, ochilor şi sistemului cardiovascular; bioflavonoidele protejează şi vasele de sânge, prin consolidarea pereţilor elastici şi scăderea inflamaţiilor, având efecte în ameliorarea varicelor şi efectelor bolilor cardiovasculare; terpenele lactonice relaxează pereţii vasculari, dilată vasele, crescând fluxul sanguin; manifestă efect tonifiant asupra sistemului venos; are efect de fluidizare a sângelui şi ajută la prevenirea aglomerării trombocitelor, permiţând sângelui să treacă prin arterele înfundate; se foloseşte eficient pentru efectul protector asupra celulelor nervoase în revenirea după traumatisme cerebrale şi îmbunătăţirea memoriei; se foloseşte pt. tratarea impotenţei cauzată de proasta circulaţie a sângelui în ţesutul erectil; este folosită în mod tradiţional pt. combaterea sindromului premenstrual; observând că arborii de Ginkgo au supravieţuit în număr mare; bombardamentelor nucleare, după
accidentul de la Cernobâl, a fost folosit cu succes pentru înlăturarea efectelor radiaţiilor.

Indicaţii:
• boli cardio - vasculare, insuficienţă circulatorie cerebrală, accident vascular cerebral, ameţeli, varice membre inferioare, diabet-retinopatie diabetică, degenerescenţă musculară, arterită, cataractă;
• arterite - combate arteriopatia cauzată de fumat, impotenţă de cauză circulatorie; combate sindromul premenstrual;
• îmbunătăţeşte memoria şi concentrarea; combate oboseala şi epuizarea, sporeşte randamentul fizic şi intelectual;
• diminuează senzaţiile de amorţeală şi înţepături de la nivelul membrelor inferioare;
• utilizat de persoanele vârstnice pentru probleme circulatorii şi combaterea bolii Alzheimer şi a bolii Parkinson;

Alte recomandări ale medicului naturist:
-Tulburare cu deficit de atenţie
Deşi nu se cunosc studii legate de Ginkgo biloba şi sindromul deficitului de atenţie, sunt părinţi care spun că acest produs le este de folos copiilor la învăţat, în ceea ce priveşte concentrarea şi memoria. Aceştia sunt în mod deosebit copii cu probleme de memorie şi concentrare- şi nu de hiperactivitate.
-Boala Alzheimer
S-a demonstrat că Ginkgo are efecte benefice în cazurile de senilitate şi de boală Alzheimer. În fapt, ea a fost aprobată de guvernul german ca tratament pentru boala Alzheimer. Deşi nu o poate vindeca - nimic nu poate face acest lucru - ginkgo biloba s-a dovedit eficientă în întârzierea deteriorării mentale care, adesea are loc rapid în stadiile incipiente ale bolii. Un studiu efectuat în 1994 care a inclus 40 de pacienţi cu boala Alzheimer în stadiu de început, a demonstrat că 240 mg extract de ginkgo-biloba administrat zilnic, timp de 3luni, a produs îmbunătăţiri măsurabile ale memoriei, atenţiei şi dispoziţiei. Majoritatea pacienţilor consultaţi nu suferă de această boală, dar au o scădere generală a memoriei şi a puterii de concentrare. Ginkgo se află în capul listei de suplimente sigure şi eficiente pe care se recomandă în plus ea nu excesiv de costisitoare - 12-15 dolari pe lună, pentru doza recomandată - asfel încât nu constitueie o problemă prea mare să o folosiţi regulat.
-Afecţiuni circulatorii
Ginkgo biloba este unul dintre cele mai bune medicamente din medicamente din lume pentru îmbunătăţirea circulaţiei sângelui la mâini şi picioare. Din acest motiv constituie un tratament eficient pentru claudicaţia intermitentă. Pacienţii care suferă de claudicaţie intermitentă care este cu adevărat o problemă de circulaţie - au dureri şi crampe foarte puternice la picioare, în special atunci când merg. Această afecţiune este frecventă mai ales în rândul persoanelor în vârstă. Multe studii clinice au arătat că Ginkgo poate ajuta la ameliorarea acestei afecţiuni într-o perioadă cuprinsă între 3 şi 6 luni, dacă luaţi o doză de 120-160 mg. De asemenea, s-a dovedit că Ginkgo ameliorează starea persoanelor care au sindrom Raynaud, o afecţiune în care în care mâinile şi picioarele se învineţesc brusc, fie şi numai atunci când căutaţi ceva în frigider sau ieşiţi afară într-o zi friguroasă. Din anumite motive, femeile sunt mai predispuse decât bărbaţii să facă această boală, problema ţine de circulaţie. Se recomandă de asemenea pacienţilor care se plâng de mâini şi picioare reci. Diabeticii sunt de asemenea au o circulaţie proastă la nivelul extremităţilor. Suplimentele pe bază de ginkgo billoba sunt, cu siguranţă, benefice.
-Depresie
Ginkgo este un antidepresiv în cazurile în care depresia este în legătură cu un flux sangvin redus la nivelul creierului. Atunci când fluxul sangvin creşte, în mod natural, la celulele nervoase, ca şi la extremităţi, ajung mai mulţi nutriţi şi oxigen. De asemenea, Ginkgo mai ameliorează şi activitatea neurotransmiţătorilor, mesagerii chimici de la nivelul creierului.Un studiu efectuat asupra pacienţilor în vârstă care au luat doze de 240 mg de extract de Ginkgo biloba zilnic, a arătat că mai mulţi dintre aceştia au prezentat ameliorări semnificative ale dispoziţiei după numai 4 săptămâni. Îmbunătăţirile au fost şi mai impresionante după 8 săptămâni de tratament cu aceeaşi concentraţie de extract.
-Hipertensiune arterială
Ginkgo biloba este una din cele mai importante plante medicinale care sunt recomandate pacienţilor care suferă de hipertensiune arterială. Ea ajută la relaxarea pereţilor arteriali, scăzând astfel presiunea din interiorul vaselor de sânge. Doza obişnuită este de 120 – 180 mg. pe zi.
-Impotenţă
În mare majoritatea cazurilor, impotenţa apare din cauza unei proaste circulaţii a sângelui în ţesutul erectil. În aceste condiţii se recomandă ginkgo biloba în loc de viagra. Ginkgo acţionează foarte bine, este mult mai ieftin şi nu are efecte secundare. Deoarece Ginkgo îmbunătăţeşte fluxul sanguin la nivelul penisului, asigură bazele fiziologice pentru erecţie. Într-un studiu, dintre pacienţii trataţi pentru impotenţă cu doze de 60 mg de Ginkgo pe zi, 50% şi-au recăpătat potenţa. În astfel de situaţii se recomandă 180-240 mg Ginkgo. Dacă Ginkgo biloba nu este de folos, atunci pacientul face analize de laborator pentru determinarea nivelului de DHEA şi testosteron. Dacă aceşti hormoni sunt în cantitate prea mică, recomand administrarea lor în doze terapeutice.
-Pierderea memoriei
Dacă nu vă amintiţi anumite lucruri la fel de bine ca înainte, nu reprezintă un semnal al debutului bolii Alzheimer sau al senilităţii. Pierderea memoriei este destul de obişnuită – şi de înţeles, dat fiind faptul că aveţi tendinţa de a pierde ceva din capacitatea de memorare pe măsură ce înaintaţi în vârstă şi faptul că vă concentraţi mai greu. „ Insuficienţa vasculară cerebrală” este o expresie utilizată adesea pentru a descrie un flux slab de sânge către creier. Adesea, problemele se agravează o dată cu îmbătrânirea, datorită faptului că oamenii fac treptat ateroscleroză- îngroşarea arterelor – care scade mult eficienţa fluxului sanguin. Altfel spus, atunci când creierul nu primeşte destul sânge oxigenat, încărcat cu substanţe nutritive, există o mai mare probabilitate de a avea pierderi de memorie.( Depresia, aşa cum am mai menţionat, poate fi şi ea, legată de un flux sanguin, Ginkgo biloba este tratamentul cel mai indicat. Când celulele creierului primesc oxigenul şi glucoza de care au nevoie pentru a funcţiona corespunzător, memoria se îmbunătăţeşte. Studiile clinice au confirmat că schimbarea semnificativă poate apărea întro perioadă de 8-12 săptămâni.
-Sindrom premenstrual
Ginkgo biloba poate avea efecte benefice în cazul femeilor care au crampe, dureri abdominale şi o sensibilitate a sânilor în preajma menstruaţiei. Aceste simptome tipice ale sindromului premenstrual pot răspunde la tratamentul cu ginkgo biloba. Studiile au arătat că această plantă poate fi utilă pentru ameliorarea durerilor de sâni şi a retenţiei la de lichide.
-Efectele radiaţiilor 
După accidentul nuclear de la Cernobâl, din 1986, oamenii de ştiinţă ruşi au încercat o varietate de tratamente pentru a ajuta muncitorii şi locuitorii care au fost expuşi la radiaţii. Cercetătorii au descoperit că Ginkgo biloba a ajutat la combaterea efectelor radiaţiilor. S-a descoperit că este un puternic agent de luptă împotriva alterărilor celulare produse de radicalii liberi, asigurând aceleaşi efecte antioxidante benefice care ajută la protejarea celulelor normale ale corpului de efectele îmbătrânirii.
-Ţiuituri la urechi (tinitus)
S-au făcut studii pentru a testa eficienţa lui ginkgo biloba în ameliorarea în ameliorarea unei afecţiuni numite tinitus, care înseamnă, simplu, ţiuituri în urechi. Rezultatele au fost amestecate, existând posibilitatea ca tinitusul să fie rezultatul unei proaste circulaţii a sângelui. Uneori, această afecţiune este legată de faptul că la urechea internă nu ajunge destul sânge. În alte cazuri când oamenii sunt expuşi la zgomote prea mari tratamentul cu ginkgo biloba nu este de prea mare ajutor. Ginkgo biloba poate fi utilă dacă aţi suferit o pierdere acută a auzului ca rezultat al modificărilor de presiune sau traumelor sonore.Chiar dacă nu cunoaşteţi factorii care au contribuit la pierderea auzului, tratamentul cu această plantă poate avea unele efecte pozitive.
-Accident vascular cerebral
Ginkgo este valoros atât în tratamentul imediat al accidentului vascular cerebral, cât şi în a ajuta bolnavii pe perioada lunilor şi anilor de recuperare. Una dintre modalităţile de a preveni un astfel de accident este menţinerea fluidităţii sângelui. Obiectivul îl constituie îmbunătăţirea circulaţiei, astfel ca la creier să ajungă o cantitate suficientă de sânge. Cercetările recente indică şi faptul că dozele terapeutice de antioxidanţi pot constitui un tratament important pentru atacul cerebral. Aşa cum am mai menţionat ginkgo are o activitate antioxidantă. Printre persoanele care au nevoie de o atenţie specială se numără cei care au ei înşişi sau în familie hipertensiune arterială, ateroscleroză, diabet – mai ales dacă sunt fumători sau dacă aţi mai avut un atac cerebral anterior. Mulţi medici prescriu medicamente anticoagulante după un AVC, astfel încât, în cazul în care folosiţi o astfel de substanţă, trebuie să vorbiţi cu medicul dumneavoastră şi să faceţi şi analizele necesare înainte de a folosi ginkgo biloba.
-Vederea
De asemenea, ginkgo este util şi pentru prevenirea şi tratamentul degenerescenţei maculare şi a retinopatiei diabetice. Lăsate netratate, ambele acţiuni pot duce la orbire. Degenerescenţa maculară, asociată adesea cu vârsta, este rezultatul degenerării nervoase în zona deosebit de sensibilă a receptorilor luminoşi de la nivelul retinei. Retinopatia diabetică este o boală gravă de ochi, care poate duce la orbire. Ginkgo s-a dovedit a fi utilă în ambele afecţiuni, inclusiv în tratamentul cataractei. 

 
 
 
 
 


Green Amino 550 capsule

Green Amino 550 capsule

Pret: 125.00 RON
 
 
Digest Ease

Digest Ease

Pret: 87.38 RON
 
 
OMEGA 3 Capsule

OMEGA 3 Capsule

Pret: 28.00 RON
Detalii
 
 
 
Neuro Optimizer 120cps

Neuro Optimizer 120cps

Pret: 220.00 RON
Detalii
 
 
 
Smokerade 90 tablete

Smokerade 90 tablete

Pret: 90.04 RON
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.