Green Care 240 tablete

Green Care 240 tablete
Pret: 86.05 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: CaliVita
Cod produs: FL0068
Descriere:

Lucerna (Medicago sativa), utilizată în mod obişnuit ca nutreţ, este folosită de multă vreme şi de medicina populară, pentru efectele sale terapeutice. Frunzele de lucernă conţin cantităţi mari de beta caroten, vitamina A, B, C, D, E şi K şi substanţe minerale: potasiu, fier, calciu şi fosfor. Ultimele două sunt necesare sistemului osos şi danturii. Datorită conţinutului crescut de clorofilă, lucerna este un detoxifiant foarte bun.

Denumirea engleză a lucernei este alfalfa. Acest cuvânt, de origine arabă, înseamnă " tatăl tuturor plantelor" şi a fost inspirat, probabil, de efectele sale terapeutice şi fortifiante.

Se poate utiliza cu mare success în tulburările digestive acute şi cronice. Se recomandă şi în cazurile de balonare, ulcer, anorexie (lipsa poftei de mâncare), deoarece conţine cantităţi mari de vitamina U (la fel ca şi varza crudă sau zeama de varză). În ultima vreme se foloseşte tot mai frecvent şi în tratamentul ulcerului peptic (ulcerul peptic se formează la nivelul esofagului, stomacului sau intestinului subţire, ca o consecinţă a scăderii rezistenţei mucoasei faţă de enzimele digestive). Lucerna are acţiune alcalinizantă, neutralizând acidul gastric şi, deoarece potenţează acţiunea bacilului Acidophilus, are efect antimicotic. De altfel, lucerna este un bun laxativ, diuretic şi antipiretic (ajută la scăderea febrei).

Extractul de lucernă este foarte indicat şi vârstnicilor. Fortifică sistemul imunitar şi încetineşte procesele de îmbătrânire; creşte puterea fizică, pofta de viaţă şi asigură un somn odihnitor. Lucerna este utilizată şi în terapia cistitelor acute şi cronice, precum şi a prostatitelor.

Având în vedere conţinutul crescut al lucernei în vitamine liposolubile şi faptul că acestea se acumulează în organism, utilizarea lucernei se recomandă doar timp de 2-3 luni, după care se va întrerupe. Această recomandare se referă mai ales persoanelor cu afecţiuni cronice.

Biologul Frank Boner a denumit lucerna "marele tămăduitor", deoarece, conform cercetărilor sale, a găsit în această plantă opt aminoacizi esenţiali. În afară de aceste constatări, Boner a demonstrat că fiecare gram de lucernă conţine 8000 UI de vitamina A şi 20000-80000 UI de vitamina K. Vitamina K previne sângerările, facilitează coagularea sângelui, scade pierderile sanguine excesive din timpul ciclului menstrual. Cei care prezintă frecvent epitaxis (sângerare nazală) îşi pot asigura necesarul de vitamina K prin consumul de lucernă. Câteodată, o diaree severă poate indica carenţă de vitamina K.

Atenţie! După un consum de 2-3 luni, se recomandă o pauză de o lună. Cei care urmează un tratament cu anticoagulante pot consuma extract de lucernă sau alte produse cu vitamina K numai după sfatul medicului.
 

 
 

Green Care
Supliment alimentar cu extract din lucernă

240 tablete = 178 g

O tabletă conţine: % DFZ
Medicago sativa (Lucernă) 500 mg
Magneziu 25 mg 7
Calorii 2,4 kJ
Carbohidraţi < 1,0 g
Grăsimi <1,0 g
Proteine 0,0 g

 

Alte ingrediente: zer; agenţi de întărire-acid stearic, stearat de magneziu……………q.s.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, pentru adulţi, 4-8 tablete pe zi sau conform recomandărilor.

Notificare Nr. 44/27.12.2001
Revizuit: 27.06.2007
 

 
 
 


Full Spectrum 90 tablete
 
Calciu Plus

Calciu Plus

Pret: 33.00 RON
 
 
ZEOLIT BETA

ZEOLIT BETA

Pret: 35.00 RON
Detalii
 
 
 
ARTROMOBIL

ARTROMOBIL

Pret: 40.00 RON
Detalii
 
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.