GYMNEMA SYLVESTRE

GYMNEMA SYLVESTRE
Pret: 35.00 RON
 
Furnizor: Medicer
Cod produs: -
Descriere:

LIPSA STOC

Diabet
Gymnema poate fi eficienta pentru persoanele care au diabet atât de tip 1, cât si de tip 2, cu toate cã în principal se recomandã pentru tipul 2.

Insulinorezistentã
Atunci când în sânge existã o cantitate crescutã de glucozã, organismul produce mai multã insulinã –hormonul care ajuta la transportul zaharului din sânge în celule. Dar, pe masura ce este produsa prea multa insulina, celulele devin rezistente la acestea – de aici si termenul de „ insulinorezistenta”. Atunci când are loc acest fenomen, glicemia ramâne crescuta. Multe persoane care prezinta rezistenta la insulina iau în greutate, indiferent de regimul alimentar pe care îl urmeaza. În acest caz, Gymnema poate fi utila. Ea îmbunatateste intrarea glucozei în celule si ajuta la utilizarea ei de catre organism.

Sindromul X
Termenul de „sindrom x metabolic” descrie un întreg grup de probleme de sanatate care cresc riscul de diabet si boli de inimã. Multi americani vârstnici prezinta multe dintre simptomele sindromului X. Factorul fundamental al acestei actiuni îl constituie rezistenta la insulinã. Ca urmare, persoanele care au sindrom X, prezinta semne de intoleranta la glucoza, obezitate, hipertensiune arteriala si nivele crescute ale colesterolului si
trigliceridelor. Datorita faptului ca Gymnema contribuie la îmbunatatirea absortiei si utilizarii glucozei la nivel celular, ea este recomandata în cazurile de sindrom x. 

 
 
 
 
 


Noni Liquid

Noni Liquid

Pret: 209.48 RON
 
 
White Willow 100 capsule
 
Xplode plicuri

Xplode plicuri

Pret: 50.00 RON
 
 
Whey Line Creatine Pro Mass
 
 BRUTAL Anadrol

BRUTAL Anadrol

Pret: 89.00 RON
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.