Hyper Potent

Hyper Potent
Pret: 35.00 RON
 
Furnizor: Hypericum
Cod produs: -
Descriere:

LIPSA STOC

Prezentare: flacon, 60 capsule
Compozitie: Apilarnil(extract atomizat din larve de trantor)-48 mg, Drojdie invertaza -24 mg, Vitacan(Extract de Maces-Rosa canina), Vitovo-48mg , Extract de Yohimbe-24mg, Ginseng siberian-48 mg
Recomandari:Impotenta si sterilitate, disfuncţii erectile (stimularea erecţiilor şi prelungirea duratei), surmenaj (sindromul oboselii cronice), tulburări de dinamică sexuală la bărbaţi, sterilitate la femei, reechilibrare hormonală (reduce disconfortul asociat menopauzei şi a pubertăţii întârziate), avitaminoze
Proprietati: Tonic general,afrodisiac, imunostimulator, vitaminizant
Mod de folosire: Pentru adulţi, doza recomandată este de 3 capsule pe zi, câte 1 capsulă după fiecare masă principală. Cura durează 4 săptămâni. Pauză 20 zile şi cura se poate repeta.
Precautii: nu se recomandă persoanelor care suferă de hipertensiune arterială

 
 
 
 
 


Digest Ease

Digest Ease

Pret: 87.38 RON
 
 
Thermo Drine Complex

Thermo Drine Complex

Pret: 40.00 RON
 
 
C 1000 (100 tablete)

C 1000 (100 tablete)

Pret: 84.19 RON
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.