ImmunAid, 180 capsule

ImmunAid, 180 capsule
Pret: 154.68 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: CaliVita
Cod produs: CV0125
Descriere:

Scăderea capacităţii de apărare a organismului este deseori trecută cu vederea sau subevaluată, deşi aceasta indică o predispoziţie a organismului spre unele boli. Primele semne, ca: oboseala cronică, pierderea capacităţii de iniţiativă, de activitate, o stare psihică depresivă, în general nu sunt luate în considerare. Totuşi, acestea sunt semnale ale organismului care atrag atenţia asupra unui sistem imunitar deficitar. Pe acest fond, pot apărea numeroase afecţiuni, cum ar fi: răceala simplă, afecţiuni bronho-pulmonare, inflamaţii ale vezicii urinare, herpesul ş.a. Toate acestea pot fi prevenite prin fortificarea capacităţii de autoapărare a organismului, adică a sistemului imunitar. Un supliment alimentar care acţionează eficient în acest sens este ImmunAid, fabricat de CaliVita® International.

Principala componentă a produsului este Cat's claw, cunoscut în botanică sub denumirea de Uncaria tomentosa. Planta îşi are originea în pădurile ploioase ale Munţilor Anzi din America de Sud şi mai ales din Peru, dar poate fi găsită şi în Columbia, Ecuador, Venezuela, Costa Rica, Guatemala şi Panama.

Numele spaniol al plantei este uòa de gato şi derivă de la cuvântul gheară, pentru că există câteva caracteristici ale plantei asemănătoare cu ghearele pisicii. Există două specii de Uncaria: tomentosa şi guianensis. Ambele ajung la peste 30 de m înălţime. Uncaria tomentosa are însă flori mici, alb-gălbui, în timp ce Uncaria guianensis are flori de un roşu-portocaliu.

Ambele specii au o tradiţie îndelungată în folosirea lor ca remediu de către populaţia indigenă. Nu este, deci, deloc surprinzător că, în ultimele decenii, uncaria a reuşit să atragă şi atenţia cercetătorilor, a oamenilor de ştiinţă. Ştiinţa modernă a actualizat proprietăţile cunoscute de mii de ani.

Primele cercetări privind compoziţia şi efectele benefice ale acestei plante a pădurilor tropicale se leagă de numele lui Klaus Keplinger din Innsbruck-Austria, începute în anii '70. Din gheara mâţei, "viţa de vie" a pădurilor tropicale, în perioada anilor '70-'80 s-au obţinut numeroase extracte; au fost patentate patru proceduri pentru extracţia alcaloizilor oxindolici din aceasta; a fost observată acţiunea imunostimulatoare a alcaloizilor oxindolici. Cercetările lui Keplinger au fost continuate de oameni de ştiinţă din Spania, Franţa, Germania şi Peru, care au confirmat acţiunea imunostimulatoare a alcaloizilor obţinuţi din lujerul şi rădăcina plantei.

Gheara mâţei este utilizată în Peru şi Europa de la începutul anilor 1990 ca şi adjuvant la tratamentele specifice pentru diferite boli, precum şi pentru stimularea sistemului imunitar.

Dr. Julian Whitaker publică lucrări în care menţionează că gheara mâţei este un imunostimulent deosebit, dar are rol important şi în buna funcţionare a aparatului cardiovascular.

Cat's claw conţine numeroase substanţe active cu acţiuni benefice asupra sănătăţii. O parte din acestea au proprietăţi antioxidante care împiedică acţiunea distructivă a radicalilor liberi şi încetinesc procesele de îmbătrânire. Diferiţii alcaloizi cresc acţiunea limfocitelor împotriva agenţilor patogeni.

A doua componentă este zincul, un mineral esenţial care se găseşte în aproape fiecare celulă. Zincul stimulează activitatea a aproape 100 de enzime, care sunt substanţe ce susţin reacţiile biochimice din organism. Sprijină sănătatea sistemului imunitar, este necesar pentru o vindecare rapidă a rănilor, păstrează simţurile gustului şi al mirosului, este necesar pentru sinteza ADN-ului. De asemenea, ajută creşterea şi dezvoltarea în timpul sarcinii, copilăriei şi adolescenţei. Cu cât cantitatea de zinc din organism este mai mică, cu atât sistemul imunitar este mai slăbit. Una din consecinţe este vulnerabilitatea faţă de infecţii.

Zincul din suplimentul alimentar ImmunAid creşte efectul imunostimulator al extractului de Cat`s claw.

 

 

 
 

ImmunAid
Supliment alimentar cu extract din plante şi minerale

180 capsule = 93,24 g

O capsulă conţine:
Pulbere de gheara mâţei 400 mg (Cat's claw)
Zinc 3 mg

 

Alte ingrediente: gelifiant-gelatină; emulsificator-celuloză microcristalină; agent de întărire- stearat de magneziu................q.s.
Variaţia ingredientelor +/- 5%

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 3×1 capsulă pe zi sau după recomandări.

Notificat de MS / ISPT / Nr. 04 / 07.06.2004

 

 
 
 


Calcium D-Glucarate

Calcium D-Glucarate

Pret: 45.00 RON
 
 
Green Care 240 tablete

Green Care 240 tablete

Pret: 86.05 RON
 
 
 XS

XS

Pret: 40.00 RON
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.