L-carnitina

L-carnitina
Pret: 55.00 RON
 
Furnizor: Medicer
Cod produs: -
Descriere:

LIPSA STOC

Cel mai important stimulator al slabirii pe calea intensificãrii arderilor, util pentru persoanelor cu boli hepatice, boli cardiace;
· Pentru sportivi, înlatura senzatia de oboseala si mareste performantele sportive.

Alte recomandãri ale medicului naturist

Boala Alzheimer
Studiile au aratat ca o alta forma de carnitina, cunoscuta sub numele acetil- L -carnitina ( ACL) este foarte importanta în tratamentul bolii Alzheimer, depresia senila si pierderile de memorie determinate de vârsta. Acetil - L- carnitina se gaseste în mod natural în organism. Din punct de vedere biochimic, L-carnitina este legats de acidul acetic. Puteti cumpara alimente cu aceti- L- carnitina în multe dintre locurile în care se vinde Lcarnitina, si ele sunt folosite în special pentru memorie si pentru sanatatea creierului.
Acetil- L – carnitina actioneaza benefic asupra creierului pe mai multe cai. Îmbunatateste metabolismul energetic al celulelor din creier si amelioreaza, de asemenea si transmiterea impulsurilor nervoase. Este unul dintre putinele substante care îmbunatatesc comunicarea din cele douã emisfere ale creierului si actioneaza si care un puternic antioxidant pentru neuroni, contribuind la încetinirea procesului de îmbatrânire. Una din trasaturile unice ale acetil- L- carnitinei este aceea ca are o structura asemanatoare cu o substanta numita acetilcolina, un neurotransmitator extrem de important, necesar pentru diferitele functii cerebrale, printre care si memoria. Un studiu a demonstrat ca acetil – Lcarnitina a fost eficienta în cazul persoanelor în vârsta care aveau probleme de memorie.
De asemenea, studiile au mai demonstrat si eficienta sa în cazurile de depresie senila.
Nota : doza pentru persoanele cu suspiciune de boala Alzheimer este de 500 mrg. De 3-4 ori pe zi, între mese. Pentru prevenirea acestei boli, se considera ca este nevoie de 250 mg. pe zi. Aceasta cantitate va contribui si la optimizarea functiilor creierului.

Angina pectoralã
Câteva studii au aratat ca L- carnitina este eficienta în prevenirea si tratamentul anginei. S-a descoperit ca aproximativ 22% dintre pacienti care primeau L-carnitina aveau angina, nu a mai fost nevoie aceasta boala. S-a constatat de asemenea ca pentru prevenirea anginei, L- carnitina este excelenta, alaturi de coenzima Q10, vitamina E, magneziu, fructele de paducel si cactus.

Cardiomiopatie
Copii care sufereau de aceasta boala de inimã si care aveau un deficit de Lcarnitina au raspuns favorabil la administrarea de suplimente cu carnitina. Aceasta, împreuna cu coenzima Q10, ar trebui utilizata pentru cresterea performantei cardiace la orice persoana care sufera de cardiomiopatie.

Insuficienta cardiaca congestiva
Medicii cu orientare catre nutritie, recomanda de rutina carnitina pacientilor care sufera de insuficienta cardiaca congestiva. Aceasta este o boala în care inima nu reuseste sa pompeze suficient sânge. Într-un studiu, timp de 45 de zile, unui numar de 21 de persoane cu insuficienta cardiaca congestiva li s-au administrat 1000 mg de carnitina de 2 ori pe zi, alaturi de medicamentele conventionale. Participantii la studiu au prezentat îmbunatatiri ale nivelului de colesterol si trigliceride, ale frecventei cardiace, edemelor si respiratiei. 

 
 
 
 
 


Burn Fat 500ml, L-Carnitina
 
L-Carnitine 100caps 650mg
 
Amino Synergy

Amino Synergy

Pret: 49.00 RON
 
 
LUTEINA 30 CPS

LUTEINA 30 CPS

Pret: 20.00 RON
Detalii
 
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.