Lecitina 1200mg

Lecitina 1200mg
Pret: 10.00 RON
 
Furnizor: Alevia
Cod produs: -
Descriere:

LIPSA STOC

Recomandări: Intensifica puterea de concentrare si memorare.

Compoziţie: Lecitina din Soia (Glycine max) 1200 mg

Descriere: Lecitina este o substanta naturala de origine vegetala care joaca un rol important in nutritia celulelor nervoase. Imbunatateste memoria si capacitatea de invatare. Revigoreaza functiile organismului. De asemenea, mentine nivelul colesterolului in limite normale intrucat arde grasimile in exces din alimente. Numar capsule 30. 

 
 
 
 
 


MIGREN PROTECT

MIGREN PROTECT

Pret: 15.00 RON
Detalii
 
 
 
Burn Fat gel 200 ml

Burn Fat gel 200 ml

Pret: 79.00 RON
 
 
Whey Protein

Whey Protein

Pret: 145.00 RON
 
 
Amino BCAA

Amino BCAA

Pret: 46.00 RON
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.