Liquid Chlorophyll,473 ml

Liquid Chlorophyll,473 ml
Pret: 146.70 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: CaliVita
Cod produs: CV0133
Descriere:

Clorofila a fost dintotdeauna un simbol al vieţii. Înainte ca omul să descopere focul sau să înveţe să vâneze, a consumat plante verzi. „Verdele" din plante este clorofila, o substanţă care absoarbe lumina soarelui, o transformă în energie chimică pe care apoi o foloseşte pentru sinteza glucidelor, aminoacizilor etc. Acest proces se numeşte fotosinteză.

În anul 1913, dr. Richard Willstatter, un chimist german, a descoperit funcţiile clorofilei, cu toate că cercetătorii au separat pigmentul din plantă cu câteva decenii înainte. Pe lângă alte observaţii, el a menţionat şi asemănarea moleculei de clorofilă cu cea a hemoglobinei, pigmentul roşu din organismul uman. Descoperirea a orientat spre utilizarea clorofilei ca suport nutritiv pentru organismul uman.

În zilele noastre, organismul uman este supus unui număr crescând de poluanţi, care pătrund în organism prin inhalare, ingestie, injectare, absorbţie, iradiere. Şi la nivel intern, organismul produce diverse substanţe reziduale prin intermediul proceselor fiziologice şi metabolice zilnice. Toate aceste substanţe, mai mult sau mai puţin nocive, trebuie eliminate din organism, în caz contrar ele putând bloca funcţionarea normală a celulelor, ţesuturilor, organelor şi, în cele din urmă, a întregului organism.

Detoxificarea internă înseamnă totalitatea proceselor care neutralizează, transformă şi elimină substanţele reziduale nocive din organism, prin unul sau mai multe dintre sistemele următoare: respirator plămâni, bronhii, trahee, sinusuri şi nas; gastrointestinal ficat, vezica biliară, colon şi întregul tract gastrointestinal; urinar rinichi, vezica urinară, uretră; tegument şi glande glandele sudoripare, sebacee şi lacrimale; limfatic canalele limfatice şi nodulii limfatici.

Există o vorbă care spune că sângele roşu se curăţă cel mai bine cu sângele „verde". Aceasta, poate şi datorită asemănării care există între structurile chimice ale hemoglobinei şi clorofilei.

În anul 1915, dr. Richard Willstatter a primit premiul Nobel pentru descoperirea structurii chimice a clorofilei, o reţea de atomi de carbon, hidrogen, azot şi oxigen înconjurând un singur atom de magneziu. Cincisprezece ani mai târziu, în 1930, dr. Hans Fisher a primit premiul Nobel pentru dezvăluirea structurii chimice a hemoglobinei şi a fost surprins să constate că aceasta era aproape aceeaşi cu a clorofilei. Hemoglobina (alcătuită din hem şi globină) este pigmentul care conferă celulelor roşii de sânge culoarea roşie, la fel cum clorofila este pigmentul care conferă plantelor culoarea lor verde. Când dr. Fisher a separat hemul de molecula de proteină de care era ataşat, principala diferenţă dintre aceasta şi clorofilă era un singur atom de fier în centrul acesteia, în loc de atomul de magneziu, ca în molecula de clorofilă.

Oamenii de ştiinţă nu sunt siguri de cantitatea de clorofilă care pătrunde în fluxul sanguin. Pe de altă parte, s-a constatat că, clorofilina (în care centrul de magneziu este înlocuit de cupru sau sodiu) este capabilă să pătrundă în fluxul sanguin, cuprul acţionând la ca şi fierul, fiind un transportor al oxigenului. Clorofilina este un amestec semi-sintetic de săruri de sodiu şi cupru derivate din clorofilă şi, deci, nu este totuna cu clorofila.

Clorofilinele joacă un rol important în detoxificarea internă a organismului, menţinând astfel viaţa şi sănătatea. Pot fi folosite, de asemenea, ca şi deodorant intern. Administrarea orală a clorofilinei scade mirosul fecalelor şi urinei în cazul pacienţilor cu incontinenţă. Clorofilele şi clorofilinele sunt capabile să formeze complecşi moleculari compacţi cu anumite substanţe chimice cunoscute sau suspectate de a cauza cancer, prezente în fumul de ţigară sau în carnea gătită şi aflatoxina B1. Legătura chimică strânsă dintre clorofilă sau clorofilină şi aceste substanţe cu potenţial cancerigen poate influenţa absorbţia acestora din tractul gastrointestinal, reducând cantitatea care ajunge în ţesuturile susceptibile.

De asemenea, clorofilinele sunt unele dintre cele mai puternice substanţe antioxidante studiate vreodată. S-a demonstrat că suplimentarea dietei cu clorofilă poate scădea efectele oxidative negative induse de carcinogenii de natură chimică şi de radiaţii.

Liquid Chlorophyll produs de CaliVita Internaţional este obţinut din lucernă (alfalfa). Aceasta este una dintre cele mai studiate plante din lume, deoarece conţine toate vitaminele, mineralele şi oligoelementele de care are nevoie organismul uman şi este, de asemenea, o sursă bogată de clorofilă.

Liquid Chlorophyll are un puternic efect de alcalinizare la nivelul sistemului digestiv, poate fi benefic pentru pacienţii care suferă de artrite reumatoide, ajută la îndepărtarea mirosului corporal, elimină respiraţia urât mirositoare, ameliorează durerile de gât, îmbunătăţeşte circulaţia sanguină, ameliorează indigestia şi reduce senzaţia de oboseală, are acţiune puternic antibacteriană şi antiinflamatoare, poate ajuta la întărirea sistemului imunitar, optimizează şi menţine starea de sănătate. Printre alte calităţi ale sale se enumeră şi creşterea rezistenţei celulare faţă de bacterii; stimularea vindecării rănilor; favorizarea cicatrizării ulcerelor peptice şi peristaltismul intestinal etc.

Clorofilele naturale nu au efecte secundare. Administrate oral, clorofilinele pot colora în verde urina şi fecalele. Uneori, poate apărea şi o colorare galbenă sau neagră a limbii. Nu au fost raportate cazuri de supradozare. Nu se recomandă folosirea acestui supliment alimentar de către gravide şi femeile care alăptează.
 

 
 

Liquid Chlorophyll
Supliment alimentar cu clorofiline

Lichid 473 ml

O linguriţă (5 ml) conţine:
Clorofiline 15 mg (clorofilină din lucernă care conţine Na şi Cu)

 

Alte ingrediente: apă purificată; gelifiant-glicerină vegetală; ulei de Mentha spicata, conservant-sorbat de potasiu; acidifiant-acid citric..........q.s.
Variaţia ingredientelor +/- 5%

Mod de administrare: ca supliment alimentar, o linguriţă pe zi.
Agitaţi bine înainte de utilizare.

 

 
 
 


ENERGIZANT MEDICER

ENERGIZANT MEDICER

Pret: 35.00 RON
Detalii
 
 
 
GANODERMA

GANODERMA

Pret: 35.00 RON
Detalii
 
 
 
CIRCULATIE CEREBRALA TINCTURA

CIRCULATIE CEREBRALA TINCTURA

Pret: 10.00 RON
Detalii
 
 
 
Natural Detox 500 ml

Natural Detox 500 ml

Pret: 122.00 RON
 
 
Carnitin Pro Liquid 500ml
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.