LUTEINA 30 CPS

LUTEINA 30 CPS
Pret: 20.00 RON
 
Furnizor: Medica
Cod produs: -
Descriere:

LIPSA STOC

Compozitie: Luteina 0,06g/cps; morcov (Daucus carota) 0,234g/cps; beta caroten 0,010g/cps.

Recomandare: Luteina este un pigment foarte important pentru organism; el indeplineste rol de antioxidant, protejand ochii de efectele nocive ale radiatiilor solare. Are proprietati de protectie si la nivelul pilii. Produsul poate ameliora tulburarile de vedere; intarzie aparitie proceselor de degenerescenta a maculei.

Administrare: 3cps/zi, dupa mese, cu un pahar de apa Pi sau apa plata, pe o perioada de 2 luni. 

 
 
 
 
 


Pro Whey 4kg

Pro Whey 4kg

Pret: 212.00 RON
 
 
Probio Balance

Probio Balance

Pret: 101.75 RON
 
 
Krea-Drive PH 11,5

Krea-Drive PH 11,5

Pret: 44.00 RON
 
 
-

-

Pret: 115.00 RON
Detalii
 
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.