LUTEOLIN

LUTEOLIN
Pret: 35.00 RON
 
Furnizor: Medicer
Cod produs: -
Descriere:

LIPSA STOC

Prezentare: Flacon cu 60 capsule
Indicatii:
Luteolina este un flavonoid . Este considerat a juca un rol important în corpul uman ca antioxidant, micsorând numarul radicalilor liberi . Este un agent în prevenirea inflamatiei , promotor al metabolismului carbohidratilor si modulator al sistemului imunitar . Datorita acestor caracteristici luteolina joaca un rol important în prevenirea cancerului. Multiple studii il descriu drept un agent biochimic de natura sa reduca inflamatia si simptomele socului septic. Este extrem de utila persoanelor cu accident vascular cerebral, pentru ca reface celulele gliale distruse, in dementa senila. 

 
 
 
 
 


Amino X

Amino X

Pret: 100.00 RON
 
 
IP6

IP6

Pret: 90.00 RON
Detalii
 
 
 
Beef Mass 1200g

Beef Mass 1200g

Pret: 58.00 RON
 
 
Whey Line Gigant Pro Mass
 
Beef Mass 2400g

Beef Mass 2400g

Pret: 108.00 RON
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.