Noni (400 mg), 90 capsule

Noni (400 mg), 90 capsule
Pret: 148.16 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: CaliVita
Cod produs: FL0120
Descriere:

Noni sau morinda Citrifolia este originară din Asia, Australia şi unele insule din Pacific. Este un arbust mic, peren. Fructul este ovoid, galben când este copt, are un gust amar şi miros înţepător, dezagreabil. A fost adus în Hawai de către primii polinezieni. Remarcabilele sale proprietăţi de vindecare sunt cunoscute de peste 2000 de ani în Polinezia, China, India etc. Devine cunoscut în SUA ca şi supliment alimentar sub formă de lichid, având un gust plăcut prin adaos de sucuri naturale (de struguri şi afine).

Principalii compuşi izolaţi din Noni: morindon; morindin; terpenoizi; L-asperulosidă; seleniu; acubina; alazarina şi antrachinone având rol antibacterian; acid capronic şi caprilic - cu rol în digestie; serotonină; scopoletină - cu rol în combaterea anxietăţii, depresiei, tulburări obsesivo-fobice, tulburări de somn, durere, schizofrenie, migrene, controlul apetitului şi a comportamentului sexual; damnacantalul - având acţiune anticancerigenă prin inhibarea multiplicării celulelor precanceroase şi prin stimularea formării celulelor T ale sistemului imunitar; alcaloizi (xeronina); proxeronază - enzimă care eliberează xeronina din proxeronină.

Produsul NONI acţionează sinergic cu alte suplimente alimentare sau cu o medicaţie specifică.

Principala substanţă biologic activă din acest fruct este xeronina, un alcaloid prezent în toate celulele sănătoase ale plantelor, animalelor şi microorganismelor. Are efect benefic asupra organismului în doze de picogram şi acţionează la nivel molecular. Conform teoriei Dr. Ralph M. Heinicke de la Universitatea Hawai, descoperitorul acestui alcaloid, xeronina acţionează asupra proteinelor specifice din celule. Având în vedere faptul că proteinele au funcţii diferite în organism, această substanţă poate cauza un număr impresionant de mare de răspunsuri fiziologice. Acţiunea exercitată de xeronină asupra unei persoane depinde de nivelul xeroninic al ţesuturilor persoanei respective. Dacă nivelul xeroninei este suboptimal, răspunsul organismului la administrarea NONI va fi miraculos.

Xeronina NU este un panaceu universal. Doar afecţiunile cauzate de nivelul scăzut al xeroninei vor putea fi rezolvate.

Este un produs energizant şi tonifiant; scade febra - indiferent de cauza acesteia; reglează tensiunea arterială şi somnul; crează o stare de bună dispoziţie; întăreşte sistemul imunitar; este adaptogen etc.

 

 

 
 

Noni
Supliment alimentar din fructul Noni

90 capsule = 45 g

O capsulă conţine:
Noni (Morinda Citrifolia) 400 mg
 

Alte ingrediente: gelifiant-gelatină……………q.s.
Variaţia ingredientelor +/- 5%

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 1 capsulă pe zi înainte de mese sau conform recomandărilor.

Notificare Nr. 02/27.02.2004
Revizuit: 27.06.2007

 

 
 
 


Joint Protex, 90 tablete

Joint Protex, 90 tablete

Pret: 144.17 RON
 
 
Calcium D-Glucarate

Calcium D-Glucarate

Pret: 45.00 RON
 
 
ZEOLIT BETA

ZEOLIT BETA

Pret: 35.00 RON
Detalii
 
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.