Panax Ginseng 100 tablete

Panax Ginseng 100 tablete
Pret: 68.98 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: CaliVita
Cod produs: FL0067
Descriere:

Ginsengul este utilizat în alimentaţie şi terapie de peste 5000 de ani, fiind o plantă perenă originară din Asia de Răsărit, Siberia şi America de Nord. Pentru multiplele proprietăţi terapeutice, chinezii o consideră plantă minune. În comerţ există mai multe tipuri de ginseng (coreean, chinez, american, siberian), toate făcând parte din familia Araliaceae. Astăzi, în mai toată lumea, extractul de ginseng este folosit ca supliment alimentar. Faptul că sporeşte forţa fizică şi spirituală, constituie o certitudine. Nu întâmplător, această plantă este denumită în China şi "rădăcina vieţii". Chinezii susţin că extractul de ginseng vindecă, printre altele, impotenţa, anemia, afecţiunile digestive, insomniile, oboseala, hipoglicemia, bolile inflamatorii articulare, tulburările de circulaţie sanguină şi reglează tensiunea arterială. Stimulează activitatea glandelor endocrine şi facilitează asimilarea vitaminelor şi substanţelor minerale.
Pentru persoanele care nu se alimentează corespunzător şi prezintă carenţe de vitamine şi minerale e foarte important ca aceste elemente vitale să fie absorbite şi utilizate integral. Fără vitamine şi substanţe minerale, organismul este incapabil să prelucreze şi să transforme în energie proteinele, glucidele şi lipidele.

Consumul regulat de ginseng este folositor pentru oricine, indiferent de vârstă sau sex, deoarece previne îmbătrânirea şi menţine forţa şi pofta de viaţă. Efectele senzaţionale ale ginsengului chinezesc şi coreean (Panax ginseng) sunt cunoscute de milenii. În medicina Orientului Îndepărtat este considerat un panaceu, un medicament bun la toate. Cu cât planta este mai bătrână, cu atât creşte calitatea şi puterea tămăduitoare a extractului, deoarece creşte conţinutul în substanţe active. În cazul ginsengului coreean, calitatea cea mai bună se obţine din planta de cinci-şapte ani.

Ginsengul siberian sau rădăcina de taiga (Eleutherococcus senticosus) a fost studiat în primul rând de cercetătorii ruşi. Aceştia au testat efectele extractului de rădăcină şi au obţinut rezultate deosebite la muncitorii dintr-o fabrică şi la sportivi. În cazul celor 15350 de muncitori testaţi, rata îmbolnăvirilor s-a redus la 37,1 %, iar în cazul atleţilor şi altor sportivi s-au obţinut rezultate deosebite: o rezistenţă mai mare şi o refacere mult mai rapidă a condiţiei fizice în urma efortului prelungit.

Folosirea extractului de ginseng în sport este tot mai răspândită. S-a stabilit că administrarea unor doze mari este mult mai benefică. Ginsengul conţine 12-13 elemente active (ginsenozide), care şi în rădăcina de cea mai bună calitate se regăsesc doar în proporţie de 1-2 %.

În urma testelor, s-a confirmat că această plantă stimulează activitatea cerebrală, deoarece creşte nivelul de adrenalină, aceasta ţinând „treaz" creierul şi întârzie apariţia oboselii. În timpul antrenamentelor sau competiţiilor, ginsengul face ca musculatura să folosească mai puţin glicogen şi mai mulţi acizi graşi, pentru producerea energiei.

Atenţie! Deşi extractul de ginseng nu este un medicament, ar fi de preferat ca persoanele cu hipertensiune şi cardiacii să consulte medicul înainte de a asocia acest preparat cu medicamentele prescrise. Dozele mici pot produce creşterea tensiunii arteriale, iar dozele mari scăderea acesteia. E important de ştiut că extractul de ginseng prezentat în capsule sau tablete solubile în intestin este cel mai eficient. Diferitele preparate de ginseng obţinute prin extracţie alcoolică nu sunt la fel de eficiente.
 

 

 
 

Panax Ginseng
Supliment alimentar cu extract din plantă

100 tablete = 100 g

O tabletă conţine:
Ginseng coreean 500 mg

 

Alte ingrediente: emulsificator-celuloză microcristalină; antiaglomerant-fosfat dicalcic; agenţi de întărire-stearat de magneziu, acid stearic.....................q.s.

Variaţia ingredientelor +/- 5%

Mod de administrare: ca supliment alimentar, pentru adulţi, 1-2 tablete pe zi, pe stomacul gol sau în funcţie de recomandări.

Notificare Nr. 44/27.12.2001
Revizuit la: 27.06.2007

 

 
 
 


Max NRG-Drink

Max NRG-Drink

Pret: 30.00 RON
 
 
Arthreo Free

Arthreo Free

Pret: 35.00 RON
 
 
Zinc 100

Zinc 100

Pret: 30.00 RON
 
 
Mass Up 5kg

Mass Up 5kg

Pret: 130.00 RON
 
 
BCAA Xtra L-glutamine

BCAA Xtra L-glutamine

Pret: 125.00 RON
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.