Paraprotex, 100 tablete

Paraprotex, 100 tablete
Pret: 150.82 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: CaliVita
Cod produs: CV0114
Descriere:

Organismul uman poate fi considerat ca un "instrument biologic sofisticat" şi superinteligent care, dacă este bine întreţinut şi îngrijit, nu va permite nici o invazie microbiană patogenă sau parazitară care să îi perturbe activitatea. În cazul în care se secretă acizi gastrici şi biliari în cantităţi suficiente şi sunt prezente şi bacteriile intestinale "utile", organismul poate elimina toate toxinele, deoarece sistemul său de apărare este alimentat adecvat şi funcţionează normal.

În zilele noastre, înmulţirea şi răspândirea diverşilor paraziţi devine o problemă tot mai mare, chiar şi în ţările dezvoltate, provocând dureri abdominale, indigestie, malnutriţie etc., mai ales la copii. Rezolvarea acestui flagel al vremurilor moderne se poate realiza şi cu ajutorul unor substanţe biologic-active conţinute în plante, care şi-au dovedit eficienţa deja de sute sau chiar mii de ani.

Extractul din fructul Quisqualis indica, originar din India, asigură o motilitate intestinală fiziologică, prevenind stagnarea alimentelor în tractul digestiv. Se recomandă şi în cazul indigestiilor infantile sau în prevenirea malnutriţiei cauzate de diferiţi viermi intestinali. Extractul din Berberis vulgaris (Dracila) creşte pofta de mâncare, reduce starea de oboseală, are rol preventiv în formarea calculilor biliari şi renali, prin îmbunătăţirea funcţiilor hepatice şi renale; produce o relaxare musculară. Commiphora myrrha (iarba de smirnă) este un stimulent - creşte pofta de mâncare; acţionează benefic asupra proceselor digestive; protejează ficatul împotriva substanţelor toxice. Poate fi utilizat şi pentru efectele sale antihelmintice. Eugenolul, un component principal din Eugenia caryophyllata (cuişoare), este un antioxidant puternic şi tonic general. Juglans nigra acţionează ca un tonic general: menţine starea de sănătate. Tabebuia impetiginosa este cunoscut pentru efectele sale antioxidante, imunostimulente, laxative ş.a. Conţine minerale (Ca, Fe, Mn, Se, K, Zn), vitamine (C, A, B1, B2 ş.a.), fibre, precum şi substanţe biologic-active. Extractul din fructul Citrus paradisi (din seminţele de grepfrut) conţine bioflavonoide, aminoacizi, zaharuri, tocoferoli, acid ascorbic şi, prin această compoziţie complexă, contribuie la menţinerea stării de sănătate a organismului. Intervine în buna funcţionare a aparatului digestiv. Este şi un antiseptic cu puteri extraordinare. Absenţa paraziţilor, ciupercilor şi microbilor din organism asigură o stare generală bună, o calitate esenţială superioară şi longevitate.

 

 

 
 

ParaProtex
Supliment alimentar cu extract din plante

100 tablete = 100 g

O tabletă conţine:
Quisqualis indica- fruct 150,0 mg
Chenopodium pulbere 100,0 mg (lămâiţă)
Berberis vulgaris- extract 50,0 mg (dracila)
Commiphora myrrha 50,0 mg (iarbă de smirnă)
Eugenia caryophyllata- ulei 50,0 mg (cuişoare)
Tabebuia impetiginosa- pulbere 50,0 mg
Juglans nigra- pulbere 37,5 mg (nuc negru)
Ulei de Juglans nigra 37,5 mg
Citrus paradisi 25,0 mg (extract din seminţe de grepfrut)
Allium sativum- pulbere 12,5 mg (usturoi)
Calorii 5,0 kJ
Carbohidraţi 0,0 g
Grăsimi < 1,0 g
Proteine 0,0 g

 

Alte ingrediente: emulsificator-celuloză microcristalină; antiaglomerant-fosfat dicalcic; agent de întărire-acid stearic; agent de încărcare-croscarmeloză sodică; agent de întărire-stearat de magneziu..................q.s.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 3×1-2 tablete zilnic sau după recomandarea medicului.

 
 
 


Xplode

Xplode

Pret: 75.00 RON
 
 
Pro Whey 4kg

Pro Whey 4kg

Pret: 212.00 RON
 
 
MagneZi B6

MagneZi B6

Pret: 71.29 RON
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.