Pro-STP, 60 tablete

Pro-STP, 60 tablete
Pret: 162.79 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: CaliVita
Cod produs: CV0116
Descriere:

Prostata este o glandă a sistemului reproductiv masculin, situată în spaţiul pelvisubperitoneal, dedesubtul vezicii urinare. Principala sarcină a prostatei constă în susţinerea capacităţii de reproducere masculină şi în protecţia căilor urinare inferioare faţă de infecţii.

În general, bărbaţii sub 40 de ani nu au probleme cu prostata. Însă, ca o consecinţă a disfuncţiilor hormonale, cu trecerea anilor, la 80 % din bărbaţi apare creşterea (hiperplazia) benignă a prostatei (HBP), aşa-numitul benignus prostata hyperplazia (BPH). În general, boala evoluează lent, progresiv, şi mulţi bărbaţi nici nu sesizează semnele incipiente ale suferinţei.

Simptomele specifice ale HBP sunt: urinări dese (polakiurie), mai ales noaptea (nicturie), iniţierea dificilă a micţiunii, micţiune imperioasă şi/sau prelungită, golirea incompletă a vezicii, jet urinar slab sau intermitent, pseudoincontinenţă urinară prin preaplin sau prin urgenţă micţională, în cazuri mai grave retenţie de urină, constipaţie. Simptomele enumerate pot fi însoţite de durere şi de limitare a activităţii sexuale.. Uneori, afecţiunea netratată se poate maligniza. Actualmente, unul din zece bărbaţi suferă de cancer de prostată, acesta situându-se pe locul doi ca frecvenţă a tumorilor la bărbaţi.

Compania CaliVita a creat suplimentul alimentar Pro-State Power, care prin extractele vegetale specifice şi alte substanţe biologic-active din compoziţie se poate constitui într-un real ajutor pentru bărbaţii cu HBP.

Pro-State Power conţine:
– extract din Saw Palmetto (Sabal serrulatum, Serenoa repens). Acest palmier creşte în regiunile sud-estice ale SUA. Cercetările au dovedit că substanţele active extrase din acest palmier favorizează eliminarea urinei şi ameliorează nicturia. Substanţele biologic-active ce se găsesc în seminţele palmierului conţin fitonutrienţi puternici, capabili să întrerupă mecanismul hormonal care produce creşterea prostatei.
– extract din palmierul Pygeum africanum (Prunus africana). Este utilizat în ameliorarea simptomatologiei HBP încă din secolul al XVIII-lea. Conţine fitosteroli cu efect antiinflamator. Participă la restabilirea nivelului hormonal (testosteron versus estrogen) şi la încetinirea creşterii prostatei; are efecte diuretice şi antalgice.
– extract din frunze de urzică (Urtica dioica). Conţine fitosteroli cu un puternic efect antioxidant care împiedică, de asemenea, creşterea prostatei. Studii efectuate au arătat că substanţele biologic-active din extractul de Pygeum africanum şi urzică acţionează sinergic:seminţele de in (Lini semen) conţin 27 de substanţe anti-cancerigene, printre care: fibre, pectină, vitamina E (tocoferol) şi sitosteroli; licopina este un antioxidant puternic cu efect anticancerigen.

Numeroase cercetări au relevat o corelaţie între nivelul scăzut al licopinei din sânge şi riscul ridicat al dezvoltării anumitor tumori maligne; biopirina - compus extras din piper negru. Creşte semnificativ efectul substanţelor vegetale active şi activitatea oligoelementelor: seleniul - un antioxidant deosebit de puternic; împiedică efectul nociv al radicalilor liberi şi reduce procesele inflamatorii. Pentru bărbaţi, acest oligoelement este indispensabil pentru formarea spermei. Seleniul accentuează dorinţa sexuală a bărbaţilor şi reduce simptomele neplăcute ale tulburărilor hormonale; zincul - joacă un rol important în funcţia de reproducere a bărbaţilor. Zincul are efect în prevenirea dezvoltării tumorilor benigne ale prostatei. Efectul antitumoral al celor două oligoelemente este sinergic.

Pro-State Power este un supliment alimentar complex, recomandat bărbaţilor care au depăşit vârsta de 40 de ani, pentru a preveni apariţia adenomului de prostată. Administrarea este deosebit de avantajoasă, deoarece nu cauzează efecte secundare (de ex. scăderea libidoului şi a potenţei).
 

 
 

Pro-State Power
Supliment alimentar cu extracte din plante, minerale şi alţi nutrienţi

60 tablete = 55,4

O tabletă conţine:
Extract din Saw Palmetto 300 mg
Extract din frunze de urzică 150 mg
Ulei din seminţe de in 150 mg
Extract din scoarţă de
Pygeum Africanum 60 mg
Zinc 15 mg
Licopină 2,5 mg
Biopirină 1 mg
Seleniu 80 mcg
 

Alte ingrediente: emulsificator-celuloză microcristalină; antiaglomerant-fosfat dicalcic; stabilizator-acid stearic; antiaglomerant-dioxid de siliciu; stabilizator-stearat de magneziu........................q.s.
Variaţia ingredientelor +/- 5%

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 1 tabletă în timpul meselor sau după recomandări.

Notificare Seria AB / Nr. 0006 / 09.01.2007
Revizuit la: 26.03.2007

 
 
 


Burn Fx

Burn Fx

Pret: 30.00 RON
 
 
ARTROMOBIL

ARTROMOBIL

Pret: 40.00 RON
Detalii
 
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.