Pure Yucca 500 mg 100 capsule

Pure Yucca 500 mg 100 capsule
Pret: 63.44 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: CaliVita
Cod produs: FL0030
Descriere:

Yucca este o plantă veşnic verde, originară din Statele Unite, Mexic şi insulele din Marea Caraibelor. Ca aspect este asemănătoare palmierului: tulpină groasă, scurtă, frunze landnate şi flori sub formă de clopoţel, frumos mirositoare, care se deschid seara. Indienii consideră Yucca cel mai frumos arbust al pustiurilor, îl idolatrizează de veacuri şi, datorită efectelor sale miraculoase, i-au dat denumirea de "arbore al vieţii".

Numeroase plante medicinale sunt în măsură ca, prin efectul lor diuretic şi contribuţia la procesele metabolice, să stimuleze substanţele toxice din organism. Dintre acestea se pot aminti păpădia, coaja de salcâm, urzica şi Yucca. Aceasta din urmă este renumită pentru capacitatea sa de optimizare a proceselor de eliminare a toxinelor.

În ce constă secretul acestei plante? Probabil în faptul că poate supravieţui chiar şi în cele mai aspre condiţii. Extractul de Yucca conţine numeroase enzime, saponină, clorofilă, antioxidanţi şi alte substanţe active. Prin toate acestea contribuie la absorbţia substanţelor nutritive, stimulează digestia, accelerează şi reglează procesele de secreţie.

Yucca este o adevărată binefacere pentru cei care suferă de boli cronice ale intestinului gros. Saponina din Yucca contribuie la combaterea artralgiilor, având efect asemănător substanţelor antiinflamatoare steroidiene (cortizonul), dar, spre deosebire de acestea, nu are efecte secundare şi nu agresează tubul digestiv.

Nu întâmplător, indienii americani recomandă în cazul anchilozei postul alimentar, asociat cu consumul anumitor plante, printre care se află şi Yucca. Astfel se realizează un aport optim de vitamine, enzime, minerale şi se epurează toxinele rezultate din metabolism.

Cura de Yucca pe parcursul a câtorva săptămâni este capabilă să întinerească organismul. Contribuie la asigurarea echilibrului dintre starea psihică şi cea fizică a organismului, creşte rezistenţa organismului faţă de boli, reduce nivelul colesterolului sanguin şi are rol pretector împotriva stresului.

Atenţie! Pe parcursul unei cure de Yucca trebuie asigurat un aport crescut de lichide de aproximativ 2-3 litri pe zi. Capsulele se ingeră cu unul sau două pahare de apă. În primele zile ale curei poate apărea diareea, poliuria (eliminarea de cantităţi crescute de urină), scăderea glicemiei sau a concentraţiei de potasiu din sânge. Toate aceste efecte sugerează accelerarea eliminării toxinelor din organism. Aceste reacţii pot fi preîntâmpinate printr-o dozare corespunzătoare, alimentaţie raţională şi printr-un regim alimentar alcătuit de un dietetician. Copii sub 10 ani pot consuma Yucca numai la recomandarea medicului. Căutaţi preparatele obţinute din tulpină, acestea conţin cele mai mari cantităţi de substanţe active.


 

 

 
 

Pure Yucca
Supliment alimentar cu extract din Yucca

100 capsule = 60 g

O capsulă conţine:
Pulbere din tulpină de Yucca schidigera 500 mg
Calorii 2,2 kJ
Carbohidraţi < 1,0 g
Grăsimi 0,0 g
Proteine < 1,0 g

 

 

Alte ingrediente: gelifiant-gelatină.........q.s.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 3×3 capsule pe zi, cu multe lichide sau conform recomandărilor.

 
 
 


Melatonina

Melatonina

Pret: 8.00 RON
Detalii
 
 
 
CEAI NOAPTE BUNA

CEAI NOAPTE BUNA

Pret: 4.00 RON
Detalii
 
 
 
Hyper Shred

Hyper Shred

Pret: 130.00 RON
 
 
Burn Fat gel 200 ml

Burn Fat gel 200 ml

Pret: 79.00 RON
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.