Shark Aid 90 tablete

Shark Aid 90 tablete
Pret: 144.04 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: CaliVita
Cod produs: FL0017
Descriere:

Este recunoscut faptul că rechinul este una din cele mai vechi vieţuitoare pe scara filogenetică, o adevărată "fosilă vie", având o morfologie nemodificată de 400 de milioane de ani. Rechinii sunt vieţuitoare cu o constituţie simplă, al căror organism este adaptat la maxim pentru supravieţuirea în condiţii foarte dificile. Ţesutul cartilaginos este reprezentativ în cadrul scheletului, totalizând 6 - 8% din greutatea corporală. De asemenea, rechinii posedă şi un sistem imunitar deosebit de eficient. Rechinii nu dorm niciodată. În patologia rechinului nu se întâlnesc deloc tumorile maligne. Fiind considerat de către oceanologi un organism perfect, pe bună dreptate se pune întrebarea "în ce constă secretul rechinilor?".

Într-un studiu publicat în 1983, doi cercetători renumiţi de la Massachusetts Institute of Technology au demonstrat că în cartilajul de rechin se află substanţe care inhibă dezvoltarea reţelei sanguine ce asigură nutriţia tumorilor, împiedicând astfel proliferarea lor. William Lane, un cunoscut cercetător american al vieţii marine şi un adept al alimentaţiei sănătoase, a publicat în 1993 o carte cu titlul "Rechinii nu se îmbolnăvesc de cancer", în care a adunat laolaltă toate cunoştinţele existente în prezent pe această temă.

Biochimistul Carl Luer din Sarasota - Florida a descoperit în cartilajul de rechin 6 - 7 tipuri de proteine care inhibă dezvoltarea reţelei vasculare, acţionând ca substanţe antiangiogenetice. Dr. Patricia D'Amore a studiat rolul hotărâtor al reţelei vasculare în dezvoltarea tumorilor metastatice, fapt confirmat şi de un grup de medici din Boston, precum şi de dr. Noel Weidner printr-un studiu publicat în 1991 în revista The New England Journal of Medicine. În cartea sa, dr. Lane subliniază rezultatele încurajatoare obţinute prin introducerea cartilajului de rechin în terapia bolnavilor de cancer din Costa Rica şi Mexic.

Dr. Prudden, unul dintre pionierii cercetărilor în acest domeniu, a descoperit că anumite glucide ce intră în compoziţia cartilajului de rechin, denumite mucopolizaharide, au, pe lângă rolul imunomodulant, şi un efect antiinflamator. Dr. Serge Orloff, specialist reumatolog, de la Institutul Jules Bordet din Bruxelles a administrat cartilaj de rechin în tratamentul bolnavilor cronici, tentativa soldându-se cu rezultate deosebit de favorabile. De altfel, acest tratament este utilizat de mai mulţi ani şi în traumatismele articulare ale sportivilor şi pentru cei care practică body building.

S-a dovedit cu certitudine că extractul de cartilaj de rechin nu este toxic, indiferent de doza utilizată. Animalele bolnave de cancer pe care s-a experimentat acest extract au trăit mai mult sau chiar s-au însănătoşit, iar cele care nu au primit acest preparat au decedat.

Concluzia firească a acestor realităţi este că extractul de cartilaj de rechin este deosebit de eficient în profilaxia cancerului şi în terapia unor boli cronice cum ar fi cele reumatice, psoriazisul, precum şi în tratamentul retinopatiei diabetice.

Cartilajul de rechin este un adjuvant important în terapia tumorilor maligne. Deoarece are efect antiinflamator şi imunomodulator, se recomandă şi în cazul artropatiilor acute şi cronice (reumatism), traumatismelor osteoarticulare, bolilor autoimune şi de sistem, psoriazisului şi retinopatiei diabetice.

Atenţie! Consumul cartilajului de rechin nu poate substitui tratamentul chirurgical, citostatic şi radioterapia în cazul bolii canceroase. Utilizarea este recomandată numai în paralel cu acestea sau în urma lor. Pe toată durata terapiei cu acest produs se recomandă o supraveghere medicală strictă. Se interzice categoric administrarea acestor preparate la gravide, la cei care au suferit fracturi osoase sau infarct miocardic. Utilizarea lor se recomandă doar după 5-6 săptămâni de la accident sau de la intervenţiile chirurgicale.
 

 

 
 

Shark Aid
Supliment alimentar cu cartilaj de rechin

90 tablete = 90 g

O tabletă conţine:
Cartilaj uscat de rechin (puritate 100%) 750 mg

 

 

Alte ingrediente: antiaglomerant-fosfat dicalcic; emulsificator-croscarmeloză sodică; stabilizatori-acid stearic, stearat de magneziu............q.s.
Variaţia ingredientelor +/- 5%

Mod de administrare: ca supliment alimentar, câte 2 tablete, înainte de mese, de 3 ori pe zi sau conform recomandărilor.

Notificare Seria AB / Nr. 00025 / 07.02.2007
Revizuit la: 26.03.2007

 


 

 
 
 


Beauty Formula (90 tbl)

Beauty Formula (90 tbl)

Pret: 124.22 RON
 
 
White Willow 100 capsule
 
Thermo Shape 2.0 90caps.
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.