Spirulina Max 60 tablete

Spirulina Max 60 tablete
Pret: 50.27 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: CaliVita
Cod produs: FL0056
Descriere:

Algele sunt plante cu structură simplă, care trăiesc mai ales în mediul acvatic. Conţin mult mai multe vitamine şi substanţe minerale decât majoritatea alimentelor tradiţionale şi, din această cauză, în ultimii ani se folosesc, alături de Laminaria (o altă plantă acvatică), ca supliment alimentar natural.
Dintre algele de diverse tipuri se evidenţiază în mod deosebit Spirulina Max (algele verzi-albăstrui) şi Chlorella (algele de smarald). Algele constituie un material hrănitor cu o compoziţie ideală. 40-60% din substanţa uscată a acestora este constituită din molecule proteice mici şi uşor digerabile. Datorită conţinutului proteic foarte ridicat sunt indicate în alimentaţia vegetarienilor pentru completarea necesarului de aminoacizi.

Prin conţinutul deosebit de bogat în săruri minerale şi oligoelemente, algele ocupă un loc aparte în cadrul florei terestre. Acesta este motivul principal pentru care sunt folosite în cantităţi industriale ca materie primă pentru extracţia iodului, bromului şi a manganului.

Algele sunt extrem de bogate în potasiu şi iod. Din această cauză sunt recomandate persoanelor care urmează tratament cu diuretice. Datorită conţinutului crescut în iod, administrarea lor ca supliment alimentar poate corecta şi unele insuficienţe tiroidiene. Conţinând cantităţi mari de fier sunt considerate ca fiind cea mai adecvată sursă naturală de fier.

De asemenea, sunt foarte bogate în vitamine şi acizi nucleici (ARN şi ADN), cu rol esenţial în sinteza proteinelor şi deci în regenerarea celulelor organismului. Conţin toate vitaminele complexului B, vitaminele C şi E şi reprezintă o sursă naturală a vitaminei A şi a acidului linolenic. Clorofila din componenţa lor are un efect regenerant şi un apreciabil efect antibacterian.

Datorită acestor calităţi, algelor li s-a acordat un loc important în cadrul cercetărilor biomedicale. Pentru clarificarea tuturor efectelor terapeutice s-au iniţiat numeroase cercetări în Statele Unite ale Americii, Japonia, Franţa şi în Marea Britanie. Aceste cercetări au avut rezultate deosebite, în special în profilaxia şi terapia infecţiilor virale. S-a demonstrat eficacitatea acestui extras în cazul infecţiilor cu diverse tipuri ale virusului herpetic, cu virusul gripal A şi cu virusul HIV 1 (agentul etiologic al SIDA). Mai recent, în India, s-au studiat efectele profilactice şi terapeutice ale spirulinei asupra degenerării maligne a mucoasei bucale.

Pe parcursul acestui program de cercetare s-a demonstrat eficacitatea medicală deplină a elementelor componente ale acestui extract. Printre altele, a devenit o certitudine faptul că algele fortifică sistemul imunitar, contribuind în mare măsură la legarea radicalilor liberi. Din această cauză, în prezent, medicii o utilizează din ce în ce mai frecvent şi pentru tratamentul adjuvant al unor boli maligne.

Atenţie! Pacienţii care suferă de hipertiroidie (secreţie exagerată de hormoni tiroidieni) şi, în consecinţă, trebuie să reducă aportul de iod, vor consuma alge în cantităţi crescute (peste două tablete zilnic) numai sub supraveghere medicală.
 

 

 
 

Spirulina Max
Supliment alimentar cu extract din alge verzi-albăstrui

60 tablete = 36 g

O tabletă conţine:
Extract de alge verzi-albăstrui Spirulina 500 mg
Calorii 7,2 kJ
Carbohidraţi 0,0 g
Grăsimi 1,0 g
Proteine < 1,0 g

 

 

Alte ingrediente: antiaglomerant-fosfat dicalcic; agenţi de întărire-acid stearic, stearat de magneziu; antiaglomerant-dioxid de siliciu..............q.s.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 2-4 tablete zilnic sau conform recomandărilor.

 
 
 


Amino Liquid 50.000 1L

Amino Liquid 50.000 1L

Pret: 84.00 RON
 
 
Iso Whey

Iso Whey

Pret: 91.00 RON
 
 
Arthreo Free

Arthreo Free

Pret: 35.00 RON
 
 
NONI HAWAII

NONI HAWAII

Pret: 90.00 RON
Detalii
 
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.