Super Soya Lecithin 250 capsule-gel

Super Soya Lecithin 250 capsule-gel
Pret: 137.52 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: CaliVita
Cod produs: PN0103
Descriere:

Lecitina este o substanţă naturală ale cărei efecte curative sunt puţin cunoscute. Principalele sale componente sunt colina şi inozitolul. Colina intră în structura membranelor celulare şi se întâlneşte sub formă combinată cu diverse vitamine. Inozitolul se găseşte în proporţie mare în structura creierului. Atât inozitolul, cât şi colina contribuie la arderea şi descompunerea grăsimilor, împiedicând depunerea acestora în ficat.

Lecitina reduce nivelul sanguin al colesterolului, converteşte colesterolul şi alte lipide în substanţe hidrosolubile, contribuind astfel la eliminarea lor din organism. Împiedică formarea plăcilor de aterom de pe pereţii arteriali şi fortifică musculatura cardiacă. Reduce în mare măsură sau chiar elimină durerile articulare. Consumul sistematic al lecitinei permite celor suferinzi de artropatii să-şi desfăşoare activităţile zilnice obişnuite.

Lecitina vine în ajutorul persoanelor meteosensibile. Este indispensabilă şi pentru ameliorarea durerilor articulare ale sportivilor. Asigură o culoare sănătoasă a pielii şi combate căderea părului, previne apariţia diverselor eczeme, contribuie la intensificarea capacităţii de memorizare şi are un uşor efect sedativ.

Administrată în combinaţie cu mierea de albine, contribuie la intensificarea funcţiilor cerebrale. Este un excelent tonic pentru persoanele în vârstă, apatice, care şi-au pierdut apetitul. Accelerează tranzitul intestinal şi previne balonarea. Consumul de lecitină timp mai îndelungat poate încetini sau chiar opri dezvoltarea litiazei colesterolice.

California Fitness comercializează şi preparate cu lecitină, având o concentraţie triplă (triple potency), care nu conţin ulei de soia, ci un concentrat de soia. Astfel, consumul a trei capsule de lecitină pe zi poate fi înlocuit cu doar o capsulă "triple potency", efectul fiind acelaşi.

Atenţie! În cazul unor dureri articulare deosebit de intense (cu ocazia schimbărilor atmosferice, de exemplu) se poate utiliza o cantitate mai mare decât cea obişnuită. Dozele crescute sunt lipsite de orice pericol, necunoscându-se efecte secundare. Consumul sistematic poate încetini sau opri creşterea sau formarea litiazelor colesterolice din colecist.


 

 

 
 

Super Soya Lecithin
Supliment alimentar cu extract din plantă

250 capsule gelatinoase = 415 g

O capsulă conţine:
Lecitină din soia 1200 mg care conţine:
Fosfatidilcolină 180 mg
Fosfatidiletanolamină 156 mg
Fosfatidilinozitol 120 mg

 

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 1-2 capsule pe zi după servirea meselor sau conform recomandărilor.
 

 
 
 


Pro Gainer 5000g

Pro Gainer 5000g

Pret: 165.00 RON
 
 
Pediakid Sommeil 125ml

Pediakid Sommeil 125ml

Pret: 45.00 RON
 
 
Vitamin E 400, 100 caps
 
Arginine Fx

Arginine Fx

Pret: 38.00 RON
 
 
COLESTEROL STOP MEDICER

COLESTEROL STOP MEDICER

Pret: 28.00 RON
Detalii
 
 
 
Pro-STP, 60 tablete

Pro-STP, 60 tablete

Pret: 162.79 RON
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.