URX 60 tbl

URX 60 tbl
Pret: 121.96 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: CaliVita
Cod produs: CV0175
Descriere:

La persoanele sănătoase, sistemul urinar este, de obicei, steril, prin urmare funcţionarea sa pare aproape „naturală”. Însă la unele persoane infecţiile urinare apar mai frecvent, motivul fiind predispoziţia, o ţinută neadecvată sau frecventarea locurilor cu risc sporit de infecţie (ştranduri, bazine de înot etc.).


Protecţia tractului urinar este foarte importantă, însă de multe ori nu îi acordăm atenţia necesară. Unele persoane consideră răcelile un lucru obişnuit, însă, dacă nu sunt tratate adecvat, pot degenera în afecţiuni serioase.


Putem sprijini sănătatea tractului urinar consumând lichide, acordând o atenţie sporită igienei intime (de exemplu la toaletele publice), evitând să stăm pe suprafeţe reci şi mergând regulat la toaletă. Însă acum, consumând URX, beneficiem şi de o protecţie internă.


La selectarea substanţelor active care intră în componenţa acestui produs, scopul nostru principal a fost menţinerea funcţionării sănătoase a tractului urinar. Una dintre cele mai cunoscute plante cu efecte benefice asupra tractului urinar este merişorul (Vaccinum macrocarpon), care se găseşte, bineînţeles, şi în noul nostru produs. Cealaltă substanţă activă de bază din URX este D-manoza, o moleculă de zahăr capabilă să „lege de ea însăşi” bacteria E. Coli, mai exact partea cu care aceasta aderă la pereţii tractului urinar, şi să o elimine prin urină* (*C S Edén and H a Hansson: Escherichia coli pili as possible mediators of attachment to human urinary epithelial cells. Infect Immun. 1978 July; 21 (1): 229-237.)


Frunzele de urzică (Urtica dioica), datorită efectelor diuretice uşoare ale acestei plante, ajută la menţinerea sănătăţii rinichilor şi la funcţionarea sănătoasă a tractului urinar inferior. Datorită frunzelor bogate în flavonoide, buchu (Agathosma betulina) este, de asemenea, un diuretic uşor. În plus, acest produs mai conţine năsturel (Nasturtium officinale) şi vitamina C.


ATENŢIE!

Acest produs nu poate înlocui tratamentul prescris de medic. Dacă apar manifestări neplăcute, cereţi sfatul medicului!

 
 

Continut:

D-manoza.....150 mg
Extract de merisor.....100 mg
Extract din frunze de urzica.....100 mg
Extract din frunze de struguri.....100 mg
Extract din frunze de buchu.....30 mg
Vitamina C.....20 mg
Extract din frunze de nasturel....17 mg 

Mod de administrare: 2-4 tablete pe zi sau conform recomandărilor medicului dumneavoastră.

 
 
 


STOP MIGREN-EXTRACT DIN IARBA FETEI
 
Faviderm sex

Faviderm sex

Pret: 13.00 RON
Detalii
 
 
 
Pediakid Transit Doux 125ml
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.