VirAgo, 90 tablete

VirAgo, 90 tablete
Pret: 137.52 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: CaliVita
Cod produs: CV0117
Descriere:

Sistemul imunitar are un rol esenţial în apărarea organismului faţă de diferite boli. Unele componente din sânge şi din sistemul limfatic au rolul de a alarma organismul în cazul în care depistează substanţe străine organismului sau celule bolnave (degenerate). Atunci, dacă sistemul imunitar funcţionează normal, organismul se poate autoapăra, distrugând eventualii intruşi. VirAgo este un supliment alimentar care stimulează sistemul imunitar şi conţine substanţe active ce protejează organismul uman împotriva bacteriilor şi virusurilor. Din compoziţia produsului fac parte extracte din plante: frunze de măslin, rădăcină de echinacea, cat's claw (gheara mâţei), zinc şi lizină.

Măslinul este cunoscut de foarte multă vreme, fiind menţionat pentru prima dată în Biblie, apoi în Noul Testament, unde era numit ,,copacul vieţii". În practică însă, egiptenii au fost cei care au utilizat prima dată frunzele măslinului, din care au extras uleiuri utilizate la mumificarea regilor lor. Mai târziu, diferite culturi au considerat că măslinul poate fi mai bine utilizat pentru viaţă decât pentru moarte. Primele referiri ,,medicale" datează din 1854, când frunzele de măslin au fost folosite pentru combaterea febrei şi a malariei.

Decenii mai târziu, oamenii de ştiinţă au izolat din frunzele măslinului o seamă de fitonutrienţi, cum ar fi: polifenoli, flavonoide, flavonoli, carotenoide, oleuropeină ş.a. S-a constatat că oleuropeina combate oboseala cronică şi este energizantă.

Unii fitonutrienţi din compoziţie stimulează producerea de enzime care conferă organismului uman rezistenţă împotriva unor agenţi carcinogeni. Alte substanţe biologic-active au efect antioxidant, prevenind formarea de radicali liberi nocivi şi încetinind procesele de îmbătrânire.
Lizina este un aminoacid care poate fi găsit în numeroase enzime. Pentru a se înmulţi, virusul herpetic are nevoie de arginină pentru sinteza unei anumite enzime. Deoarece lizina se poate fixa în locul argininei, împiedică înmulţirea, respectiv răspândirea virusului herpetic.

Echinacea este una dintre cele mai cunoscute plante care stimulează sistemul imunitar al organismului. Fortifică sistemul imunitar, mai ales împotriva agenţilor patogeni prin stimularea formării celulelor T. Conţine unele din cele mai eficiente substanţe active pentru combaterea infecţiilor virale şi bacteriene.

Cat's claw este o altă plantă cu proprietăţi benefice pentru sănătate, originară din regiunile tropicale ale Americii de Sud. Are o tradiţie îndelungată în medicina populară, triburile din Peru utilizându-le de peste 2000 de ani pentru menţinerea stării de sănătate.

Cat's claw conţine numeroase substanţe biologic-active cu acţiuni benefice: antioxidanţi care împiedică acţiunea distructivă a radicalilor liberi; substanţe antiinflamatoare; alcaloizi care cresc acţiunea limfocitelor împotriva agenţilor patogeni. Este utilizată ca adjuvant al tratamentului medicamentos specific în: artrite, astm bronşic, ulcer gastric, diabet, tulburări menstruale, convalescenţă, debilitate generală şi, în general, pentru stimularea sistemului imunitar.
Zincul este componenta numeroaselor enzime care intervin în diferite procese metabolice. Are un rol important în fortificarea sistemului imunitar prin creşterea capacităţii de apărare a organismului.

Pau D'Arco (Tabebuia impetiginosa) este originar din pădurile din America de Sud. Utilizarea sa în medicina populară are o veche tradiţie. Este cunoscut pentru efectele sale antioxidante, imunostimulente, laxative ş.a. Conţine numeroase minerale (Ca, Fe, Mn, Se, K, Zn), vitamine (C, A, B1, B2 ş.a.), fibre, precum şi substanţe biologic-active.

Suplimentul alimentar VirAgo se poate recomanda persoanelor care doresc să-şi menţină starea de sănătate şi să-şi fortifice sistemul imunitar.

 

 

 
 

VirAgo
Supliment alimentar cu extract din plante, zinc şi lizină

90 tablete = 63 g

O tabletă conţine:
Extract din frunze de măslin (15% oleuropeină std.) 80 mg
Lizină 80 mg
Extract de gheara mâţei (cat's claw) (4% alcaloizi oxindolici std.) 60 mg
Pau D'Arco 4:1 (3% alcaloizi std.) 30 mg
Extract de rădăcină de Echinacea (3,5% echinacozide std.) 25 mg
Zinc 10 mg
Calorii 2,0 kJ
Proteine < 1,0 g
Carbohidraţi < 1,0 g
Grăsimi < 1,0 g

 

Alte ingrediente: antiaglomerant-fosfat dicalcic; emulsificator-celuloză microcristalină; agenţi de întărire-stearat de magneziu, acid stearic………q.s.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 3×1 tabletă/zi sau după recomandări.

 

 
 
 


Melatonin 3.0 60 tablete
 
Strong Bones 100 capsule
 
Beta Caroten

Beta Caroten

Pret: 15.00 RON
Detalii
 
 
 
Whey Line Creatine Pro Mass
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.