VITA VIGOR

VITA VIGOR
Pret: 28.00 RON
 
Furnizor: Hypericum
Cod produs: -
Descriere:

LIPSA STOC

Compozitie: Extracte integrale 100% naturale din: Fragi(Fragaria fructus), Merisor (Vitis idaeae fructus), Maces ( Cynosbati fructus), Acid Alfa-Lipoic.

Proprietati: tonic general, antioxidant, vitaminizant şi mineralizant, depurativ.

Mod de utilizare: Pentru adulţi, doza recomandată este de 3-6 capsule pe zi, câte 1-2 capsule înainte de masă. Cura durează 4 săptămâni. Pauză 20 zile şi cura se poate repeta.

Recomandari: Produsul are rol în tonifierea generală a organismului; redă vitalitatea şi buna dispoziţie; întârzierea procesului de îmbătrânire prin reducerea stresului oxidativ; întărirea imunităţii prin aportul de vitamine cât şi prin creşterea puterii de asimilaţie a vitaminelor (avitaminoze, anemii); în detoxifierea organismului, în special în detoxifierea şi protecţia celulei hepatice (hepatite). 

 
 
 
 
 


OMEGA 3 Capsule

OMEGA 3 Capsule

Pret: 28.00 RON
Detalii
 
 
 
URX 60 tbl

URX 60 tbl

Pret: 121.96 RON
 
 
STOP MIGREN-EXTRACT DIN IARBA FETEI
 
GYMNEMA SYLVESTRE

GYMNEMA SYLVESTRE

Pret: 35.00 RON
Detalii
 
 
 
Pinosol solutie nazala

Pinosol solutie nazala

Pret: 9.00 RON
Detalii
 
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.