White Willow 100 capsule

White Willow 100 capsule
Pret: 57.06 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: CaliVita
Cod produs: FL0071
Descriere:

Salcia albă (Salix alba) poate fi întâlnită în toate locurile umede şi răcoroase. Denumită şi salcie plângătoare, coaja ei este folosită, din cele mai vechi timpuri, în medicina populară. E foarte cunoscută pentru efectul de calmare a durerilor, scădere a febrei, întăritor, purificare a sângelui; infuzia se bea pentru combaterea hemoragiilor interne, colitelor, reumatismului etc.

Este folosită şi în ameliorarea afecţiunilor de ficat, rinichi şi inimă. E recomandată bărbaţilor de peste 50 de ani, deoarece preîntâmpină infarctul. E cunoscută şi pentru proprietăţile vermifuge şi antimalarice, iar compresele cu infuzie sunt folosite pentru ameliorarea degerăturilor şi tratamentul hemoroizilor.

Medicii chinezi o folosesc de mii de ani pentru calmarea durerilor, însă, în Occident, aceste calităţi au fost recunoscute mult mai târziu. În secolul I, grecul Discorides a fost primul european care a recunoscut efectele benefice ale salciei, iar, un secol mai târziu, medicul roman Galenus a studiat proprietăţile terapeutice ale plantei.

Ştiinţa modernă recunoaşte, de asemenea, şi proprietăţile astringente ale salciei. Coaja salciei conţine din abundenţă salicin, salicortin şi alte glicozide, răşini, oxalaţi şi enzime. Putem s-o denumim liniştiţi aspirină naturală, deoarece salicinul existent printre constituenţii plantei se transformă în organism în acidul salicilic care are foarte puţine efecte secundare. Se ştie că aspirina, luată în doze mari, irită mucoasele digestive (cauzează stări de vomă, diaree, hemoragii, ulcere gastrice), reacţii alergice, poate provoca zgomot în urechi, surzire şi chiar paralizie a căilor respiratorii (Lombardino, 1985).

Cercetările au demonstrat că substanţele antiinflamatorii nesteroidiene, de tipul aspirinei, diminuează activitatea unor prostaglandine (PG). Întrucât prostaglandinele au un rol cheie în funcţionarea normală a sistemului imunitar, acele substanţe care îngreunează sinteza şi activitatea unor PG vor avea efect antiinflamator. Salicilatul din coaja salciei albe acţionează în mod selectiv. Acesta blochează doar într-o foarte mică măsură prostaglandinele din pereţii stomacului şi ai intestinului, iar astfel, efectele secundare asupra acestor organe sunt minime. Traversând stomacul şi intestinul, salicilatul ajunge mai întâi în ficat unde va fi transformat în acid salicilic care are efect terapeutic.

Atenţie! A se respecta doza recomandată, deoarece excesele (20-25 capsule pe zi) cauzează probleme digestive.

 

 

 
 

White Willow
Supliment alimentar cu extract din plantă

100 capsule = 53 g

O capsulă conţine:
Scoarţă de salcie albă 400 mg

Variaţia ingredientelor +/- 5%

 

Mod de administrare: ca supliment alimentar, pentru adulţi, 2-3 capsule de 6 ori pe zi, maxim 18 capsule pe zi, pentru copii, maxim 1 capsulă la 4 ore sau conform recomandărilor.

 

 
 
 


Thermo Shape 2.0 90caps.
 
Calciu Plus

Calciu Plus

Pret: 33.00 RON
 
 
Pediakid Mal des Transports
 
Spirulina-Chlorella PLUS

Spirulina-Chlorella PLUS

Pret: 145.50 RON
 
 
Tribooster

Tribooster

Pret: 59.00 RON
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.