Beauty Formula (90 tbl)

Beauty Formula (90 tbl)
Pret: 124.22 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: CaliVita
Cod produs: CV0168
Descriere:

Un păr mai strălucitor, o piele mai fermă, unghii mai rezistente? Da, este posibil! Faceţi cunoştinţă cu cea mai recentă inovaţie a noastră şi veţi străluci zilnic, întocmai ca o stea!


Frumuseţea conferă încredere în sine

Nu mai e niciun secret faptul că trăim într-o lume în care frumuseţea este din ce în ce mai mult prezentă în lumina reflectoarelor şi nu mai există nicio îndoială asupra faptului că un aspect bine îngrijit şi strălucitor a devenit un criteriu important pentru obţinerea succesului, atât în domeniul profesional, cât şi în cel personal.
Pielea este unul dintre organele corpului uman de cea mai mare întindere, fiind în acelaşi timp şi suprafaţa ce separă organismul de mediul înconjurător. Faţa noastră este primul lucru la care se uită cei din jur, iar un păr curat şi unghiile îngrijite contribuie şi ele la acea primă impresie pe care oamenii şi-o formează despre noi. Prin urmare, este absolut normal să acordăm o importanţă deosebită îngrijirii lor.
Însă degeaba dispunem de produse cosmetice de cea mai bună calitate, dacă organismul nostru nu primeşte nutrienţii necesari. Hrănirea pielii, părului şi unghiilor este o regulă de bază pentru obţinerea frumuseţii mult râvnite. Frumuseţea ne dă încredere în sine şi ne ajută la obţinerea unor performanţe mai bune în toate aspectele vieţii. Tocmai de aceea, CaliVita vă vine acum în ajutor.

Ce oferă Beauty Formula ?

Suplimentul nostru alimentar, în conformitate cu cele mai recente cerinţe de calitate din domeniu, asigură aportul necesar de substanţe nutritive printr-un complex de vitamine, minerale, aminoacizi, colagen şi plante care ajută la menţinerea sănătăţii pielii, părului şi unghiilor, pentru ca dumneavoastră să străluciţi în fiecare zi, întocmai ca o stea!


Efectele sale

Datorită conţinutului său de siliciu, extractul de coada calului întăreşte firul de păr, creşte rezistenţa unghiilor şi sporeşte elasticitatea fibrelor de colagen ale pielii. Extractul de urzică hrăneşte părul. Zincul ajută la menţinerea structurii sănătoase a pielii. Cuprul joacă un rol important în păstrarea culorii părului şi a pielii. Iodul este un microelement la fel de important pentru sănătatea părului, pielii şi a unghiilor. Aminoacizii cu sulf contribuie în mare măsură la protejarea structurii firului de păr şi, mai mult chiar, au efecte benefice şi asupra pielii şi unghiilor, în vreme ce binecunoscutele vitamine incluse în compoziţia produsului ne ajută să ne păstrăm aspectul sănătos.

ATENŢIE!
• Suplimentele alimentare nu constituie un substitut pentru un regim alimentar variat şi echilibrat sau pentru un stil de viaţă sănătos.
• A nu se depăşi doza zilnică recomandată!
• A nu se păstra la îndemâna copiilor! 

 
 

Beauty Formula
90 tablete

Substanţe active/tabletă :
Colagen hidrolizat 100,00 mg
L-metionină 100,00 mg
Extract de coada calului 90,00 mg
L-cisteină 77,00 mg
Extract de urzică 40,00 mg
Siliciu 40,00 mg
Colină 30,00 mg
Vitamina C 30,00 mg
Niacină 30,00 mg
Vitamina B6 10,00 mg
Zinc 10,00 mg
Vitamina B2 5,00 mg
Cupru 2,00 mg
Vitamina A 750,00 mcg (2500 U.I.)
Iod 50,00 mcg
Vitamina B12 10,00 mcg

 

Mod de administrare: o tabletă pe zi.

 

Alte Ingrediente: Stabilizator – celuloză microcristalină; antiaglomerant – acid stearic; agent de afânare – croscarmeloză sodică; antiaglomerant – stearat de magneziu; agenţi de glazurare – talc, glazură farmaceutică... q.s.

 
 
 


Stres Formula

Stres Formula

Pret: 14.00 RON
Detalii
 
 
 
MagneZi B6

MagneZi B6

Pret: 71.29 RON
 
 
AcaiBerry Extra Strength
 
Fat Blocker

Fat Blocker

Pret: 51.00 RON
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.