Detox Patch (12 patches)

Detox Patch (12 patches)
Pret: 154.55 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: CaliVita
Cod produs: CV0139
Descriere:

În zilele noastre, trăim într-un mediu toxic încă dinainte de a ne naşte. Apa este contaminată cu metale grele, virusuri, ouă de paraziţi etc.; aerul este poluat cu hidrocarburi, metale, particule de praf; alimentele sunt modificate genetic sau „îmbunătăţite" pentru a avea un gust mai bun, o culoare mai atrăgătoare, pentru a putea fi conservate un timp mai îndelungat şi conţin, de asemenea, calorii în exces. Organismul nostru nu este pasiv, ci încearcă să se apere, eliminând toxinele. Dar, organele vitale sunt expuse în permanenţă toxinelor rezultate în urma stilului de viaţă nesănătos (alimente procesate, fumat, medicamente, alcool etc.), a stresului, la care se adaugă lipsa exerciţiilor fizice, sedentarismul atingând cea mai înaltă treaptă din istoria omenirii. Toate acestea se acumulează. În cazurile ideale, organismul nostru aflat în echilibru este capabil să elimine toxinele, dar, în cazul oricărei traume, alimentaţii neadecvate, stres etc, el nu mai lucrează eficient.

Există diferite metode pentru îndepărtarea toxinelor din organism, unele mai greu de urmat, altele mai costisitoare, iar altele chiar periculoase !

De sute şi sute de ani, japonezii au cunoscut importanţa detoxifierii organismului, iar chinezii efectele benefice ale reflexologiei tălpii.

De secole, medicina orientală susţine că, în timpul zilei, toxinele din organism se deplasează în jos, pentru a fi „depozitate" departe de organele vitale, de exemplu, în tălpi. Tămăduitorii orientali au înţeles, de asemenea, că acumularea toxinelor cauzează numeroase afecţiuni degenerative. De exemplu, cauza apariţiei reumatismului dureros şi a artritei o constituie acumularea fluidelor acide în articulaţii.

Detoxifierea prin tălpi a fost studiată şi dezvoltată de către doi cercetători japonezi care au descoperit că anumite combinaţii de plante şi minerale au un efect de drenaj asupra sistemului limfatic. Detoxifierea prin tălpi are raţiuni bine întemeiate: în medicina orientală tălpile sunt considerate o „a doua inimă", deoarece ajută la pomparea fluxului sanguin şi limfatic pentru întoarcerea înapoi în trunchi. Deoarece cea mai mare parte din timpul zilei suntem sedentari, acţiunea naturală de pompare este inhibată şi circulaţia tinde să stagneze la nivelul tălpilor, gleznelor şi membrelor inferioare.

Un proverb din Asia spune că bătrâneţea vine din tălpi. Conform reflexologiei orientale, pe talpă pot fi găsite peste 60 de puncte de acupunctură, care corespund principalelor organe vitale din organism.

Deoarece s-a constatat că toxinele din organism migrează către extremităţi, adică locurile cele mai îndepărtate de organele vitale, este indicat ca pliculeţele să fie aplicate pe tălpi, unde există concentraţia cea mai mare de toxine. În consecinţă se poate susţine că detoxifierea cu ajutorul pliculeţelor cu conţinut de extract de plante şi minerale aplicate pe talpă reprezintă o metodă eficientă şi uşor de utilizat.

În Detox Patch, înţelepciunea estică întâlneşte tehnologia vestică. Produsul acţionează pe baza a trei principii independente, dar sinergice.

Unul dintre principii este cel al tehnologiei transdermale (aplicată pe tegument) şi se bazează pe atracţia naturală. Substanţele active sunt din surse integral naturale şi în selectarea acestora s-a ţinut seama de capacitatea lor de a elimina toxinele din organism. Pliculeţele conţin următoarele extracte de plante: ciuperca Agaricus, care conţine beta-glucani valoroşi, cu rol important în diviziunea celulelor cancerigene; Ginseng siberian care îmbunătăţeşte metabolismul; rădăcina de Achyranthis care îmbunătăţeşte circulaţia sanguină; oţet de bambus şi cypress, printre cele mai eficiente detoxifiante, având şi efect antiseptic; Caragana sinica - benefică în nevralgie, artrită şi hipertensiune; Artemisia iwayomogi, benefică în probleme hepatice şi intestinale, fortifică sistemul imunitar; rădăcina de Paeoniae rubrae îmbunătăţeşte circulaţia sanguină şi este folosită pentru combaterea bacteriilor dăunătoare; Platicodon grandiflorum protejează plămânii şi gâtul, iar prin conţinutul de saponine, steroli şi triterpenoide reduce inflamaţiile.

Un alt principiu se bazează pe tehnologia cu raze infraroşii la distanţă (FIR) şi procesele benefice care se desfăşoară sub efectul acestora. Studiile au demonstrat că razele infraroşii stimulează circulaţia şi ajută la eliminarea toxinelor şi reziduurilor din organism, având în acelaşi timp şi o acţiune regeneratoare. Mineralul denumit turmalină, care se găseşte în compoziţia produsului, emite în mod natural FIR şi prin aceasta contribuie la intensificarea proceselor de detoxificare.

Al treilea principiu constă în stimularea punctelor reflexe de pe talpă, cu acţiune benefică asupra organelor corespondente. Conform principiilor reflexologiei estice, stimularea tălpii ajută la detoxificarea organismului.

Detox Patch poate fi utilizat în două moduri: pentru detoxificare generală şi atunci se aplică câte un pliculeţ (prins cu banda adezivă) pe fiecare talpă, pe timpul nopţii, timp de cel puţin 8 ore, sau cu un scop precis, prin plasarea direct pe locurile dureroase.

Utilizarea Detox Patch-ului este ideală pentru vârstnici, pentru persoanele stresate sau orice persoană care acordă importanţă detoxificării organismului.
 

 
 

Detox Patch
Pliculeţe cu pulbere pentru detoxificarea naturală a organismului

O cutie conţine:
- 12 pliculeţe cu pulbere din extracte de plante
- 12 benzi adezive

Fiecare pliculeţ conţine amestec de pulbere din: Bamboo vinegar, Cypress vinegar, turmalină, Agaricus mushroom, rădăcină de Achyranthis, Paeoniae rubrae, Ginseng siberian, Artemisia iwayomogi, Caragana sinica, Platicodon grandiflorum.

 

Mod de utilizare: se îndepărtează folia de pe banda adezivă, se fixează pliculeţul cu partea scrisă pe mijlocul benzii şi se aplică banda cu pliculeţul pe tălpi şi/sau zonele sensibile.

Produsul este numai pentru uz extern; a nu se aplica pe răni.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Notificare Nr. 2017 / 16.05.2007

 

 
 
 


Pinosol solutie nazala

Pinosol solutie nazala

Pret: 9.00 RON
Detalii
 
 
 
Thermo Drine Concentrate
 
Vein Protex, 60 tablete

Vein Protex, 60 tablete

Pret: 158.54 RON
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.