EveryMoment - crema regeneranta

EveryMoment - crema regeneranta
Pret: 79.80 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: CaliVita
Cod produs: CC0011
Descriere:

EveryMoment este un produs cosmetic fără hormoni, pe bază de plante, care asigură sănătatea intimă, oferind un ajutor de nădejde şi în caz de leziuni minore, înţepături de insecte sau arsuri şi muschi obosiţi, ceea ce o transformă într-un supliment ideal pentru întreaga
familie.

Pentru cine recomandăm?


Tuturor femeilor, pentru menţinerea sănătăţii vaginale.
Femeilor după sarcină, pentru a ajuta la refacerea flexibilităţii vaginului.
Femeilor aflate la menopauză, pentru reducerea disconfortului cauzat de uscăciunea vaginală.
Întregii familii, în caz de leziuni minore ale pielii, înţepături de insecte sau arsuri, pentru regenerarea, hidratarea şi sterilizarea pielii şi reducerea inflamaţiilor.
Celor care sunt în căutarea unui relaxant muscular după sport.
Tuturor celor care doresc să îşi răsfeţe pielea cu un masaj.

Extractul de cătină din EveryMoment accelerează vindecarea rănilor, în timp ce vitaminele şi antioxidanţii din compoziţie încetinesc îmbătrânirea pielii şi o hidratează.

Atenţie !

Păstraţi crema la loc uscat şi răcoros! Nu lăsaţi la îndemâna copiilor! Evitaţi contactul cremei cu ochii sau cavitatea bucală; în cazul în care contactul s-a produs, clătiţi cu apă din abundenţă! Nu folosiţi în timpul sarcinii!

 
 
 
 
 


Vital Man 60 tablete

Vital Man 60 tablete

Pret: 68.89 RON
 
 
Vital 0 90 tablete

Vital 0 90 tablete

Pret: 93.90 RON
 
 
Pediakid Bebe Gaz

Pediakid Bebe Gaz

Pret: 40.00 RON
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.