Silk and Shine Shampoo 250 ml

Silk and Shine Shampoo 250 ml
Pret: 31.79 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: CaliVita
Cod produs: CC0005
Descriere:

Noul produs Silk & Shine Shampoo de CaliVita Cosmetics este un şampon recomandat oricărui tip de păr, pentru uz obişnuit.

Silk & Shine Shampoo este un şampon care curăţă părul protejându-l, în acelaşi timp, de efectele negative ale spălării frecvente. Conferă părului volum, strălucire şi elasticitate. Fortifică rădăcinile părului, împiedicând astfel căderea acestuia. Protejează, de asemenea, pielea păroasă a capului (scalpul), menţinând o umiditate naturală.

Printre principalele ingrediente se numără Aloe vera barbadensis, pantenolul, cocamidopropil betaina.

Efectele pozitive ale plantei Aloe vera asupra pielii sunt bine-cunoscute. De-a lungul istoriei, Aloe vera a fost utilizată de către băştinaşii americani şi indieni pentru a menţine sănătatea părului şi a preveni pierderea acestuia. Aloe vera menţine umiditatea naturală a scalpului. Aloe Vera, prin efectele sale benefice asupra scalpului, asigură refacerea acestuia şi menţinerea unui pH adecvat.

Provitamina B5 (pantenolul) este cunoscută pentru efectele sale revitalizante şi de condiţionare a părului. De asemenea, reduce despicarea extremităţilor firelor de păr şi le fortifică. Conferă părului elasticitate şi umiditate de lungă durată.

Cocamidopropil betaina este utilizată ca un surfactant slab cu proprietăţi antiseptice.

Deoarece nu conţine săruri, deci nu irită ochii la spălare, şamponul poate fi recomandat şi copiilor.

 

 

 

 

 
 

Silk & Shine Shampoo
Şampon cu Aloe vera şi provitamina B5

250 ml

Conţine: apă, cocamidopropil betaină, lauret sulfat de sodiu, glucozidă din cocos, distearat de glicol, lauret-4, propilen glicol, poliquaternium-7, lactat de sodiu, tetrasodiu EDTA, parfum, extract din frunze de Aloe barbadensis, pantenol, acid citric, metilcloroizotiazolinon, metilizotiazolinon.


 

Fabricat de: Calivita International, USA în cooperare cu FLORIN Importat şi comercializat de SC California Fitness România SRL Timişoara, Intrarea Fortăreţei nr.4

Mod de utilizare: în mod obişnuit, se aplică o cantitate mică pe părul ud, se masează până se obţine o spumă abundentă, apoi se clăteşte; la nevoie se repetă. Se recomandă pentru toate tipurile de păr.

Notificare Nr. 25636/08.10.2006
Revizuit: 27.06.2007

 

 

 

 
 
 


Burn Fat 500 ml,  L-Carnitina
 
Multi Mineral Complex

Multi Mineral Complex

Pret: 35.00 RON
 
 
Gemoderivat Mladite de Afin Negru
 
Amino Craft Liquid 1L

Amino Craft Liquid 1L

Pret: 90.00 RON
 
 
Milk&Egg 4000g

Milk&Egg 4000g

Pret: 271.00 RON
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.