Vein Care,75 ml.

Vein Care,75 ml.
Pret: 73.55 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: CaliVita
Cod produs: CC0003
Descriere:

Boala varicoasă a venelor afectează 20-25% din populaţia feminină şi 15% din cea masculină, femeile având o predispoziţie mai pronunţată. Denumirea de varice derivă din limba latină, de la cuvântul varix, care înseamnă diform, contorsionat.

Boala se datorează închiderii defectuoase a valvulelor venelor, ceea ce permite refluxul sângelui în vene. Aceasta duce la dilatarea venelor, la stagnarea sângelui în vene şi la procese de calcifiere. Orice venă poate deveni varicoasă, dar cele mai afectate sunt cele din gambă. Aceasta se datorează faptului că statul în picioare creşte tensiunea în venele inferioare.

Pentru multe persoane, varicele reprezintă o simplă problemă de estetică. Pentru altele, înseamnă durere şi discomfort. Netratarea lor poate avea consecinţe grave asupra sănătăţii. Varicele sunt un semnal şi pentru existenţa altor afecţiuni legate de sistemul circulator.

Există mai mulţi factori care cresc riscul apariţiei varicelor: solicitarea crescută a picioarelor, loc de muncă sedentar sau în picioare, absenţa mişcării, surplusul de greutate, sarcina, modificările hormonale, predispoziţia ereditară.

Simptomele specifice varicelor sunt: oboseala şi îngreunarea piciorului, formarea edemelor la nivelul gleznelor, dureri în diferite puncte ale gambei şi tălpii, colorarea pielii, proeminenţa venelor prin piele.

Încă din antichitate, s-a încercat rezolvarea acestor probleme cu ajutorul lipitorilor medicinale. Utilizarea lor a cunoscut un apogeu în timpul revoluţiei franceze, când în spitale existau 5-6 milioane de lipitori ce îndeplineau diverse servicii sanitare. Cercetările efectuate de diverşi medici (ex. Broussais, 1772-1838), au relevat că în saliva lipitorilor există diferite substanţe care pot elimina crampele şi au un uşor efect anesteziant. Odată cu descoperirea în saliva lipitorilor a substanţei numite hirudină, utilizarea vietăţilor s-a redus semnificativ.

Produsul VeinCare fabricat de compania CaliVita este o cremă pentru picioare cu extract din salivă de lipitori şi extract din planta Siegesbeckia şi ajută la menţinerea sănătăţii vaselor capilare.

Principalul ingredient al cremei este hirudina, un extract standardizat din saliva lipitorilor (Hirudo Medicinalis). Hirudina este un inhibitor specific al trombinei, cu rol anticoagulant. Nu dă reacţie încrucişată cu heparina standard. Spre deosebire de alte anticoagulante, hirudina îşi exercită efectul fără a necesita prezenţa altor factori anticoagulanţi interni. Siegesbeckia este o plantă mică, originară din sud-estul Asiei. A fost utilizată de sute de ani în China pentru durerile articulare, iar aplicată local, ca sedativ. Este antiinflamator, calmant.

VeinCare elimină durerile spontane, frecvenţa crampelor din gambe, senzaţia de picioare ,,de plumb", înroşirea pielii, atingerea dureroasă. De asemenea, accelerează rezorbţia hematoamelor.

Crema VeinCare are şi efecte cosmetizante, conferind pielii uscate elasticitatea şi netezimea.
 

 

 

 
 

VeinCare
Cremă cu extract de hirudină pentru îngrijirea picioarelor

75 ml

Ingrediente: apă, glicerină, izopropil-miristat, alcool cetearil, dermocalmin, extract de Siegesbeckia orientalis, carbomer, lauril-sulfat de sodiu, metilparaben, lecitină, hidroxid de sodiu, propilparaben.
 

Utilizarea sistematică asigură menţinerea aunei circulaţii sanguine adecvate la nivelul picioarelor. Conferă elesticitate şi netezime pielii.
Mod de administrare: pentru uz extern, prin masaj uşor, de 2-3 ori pe zi.

 

 
 
 


Sterol Complex

Sterol Complex

Pret: 49.00 RON
 
 
COENZIMA Q10 + LECITINA

COENZIMA Q10 + LECITINA

Pret: 35.00 RON
Detalii
 
 
 
Carnitin Pro Liquid 1000ml
 
GYMNEMA SYLVESTRE

GYMNEMA SYLVESTRE

Pret: 35.00 RON
Detalii
 
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.