CLA Conjugated Linoleic Acid

CLA Conjugated Linoleic Acid
Pret: 49.00 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: Pro Nutrition
Cod produs: 835
Descriere:

PRODUSUL ESTE MOMENTAN INDISPONIBIL

Fi la curent cu ultimele noutăţi din lumea ştiinţei! De ce să te înfometezi fără rezultate, dar cu consecinţe grave asupra sănătăţii, când poţi folosi CLA reducând astfel grăsimea corporală şi sprijinind sănătatea generală.

Acizii linoleici conjugaţi sunt o familie de cel puţin 28 izomeri ai acidului linoleic.
Cercetările efectuate au arătat că foarte puţine componente au efecte anticancerigene atât de puternice, şi cu siguranţă nici un alt acid gras nu se ridică la acest nivel.

Acidul linoleic conjugat este şi acid gras de tip trans, dar şi de tip cis. Aparent legătura cis este responsabilă pentru efectele benefice asupra sănătăţii. Spre deosebire de alţi acizi graşi de tip trans, acesta este sănătos.
I s-au atribuit proprietăţi antioxidante şi anticancerigene puternice. Se pare că are efect asupra genei, care reprimă tumorile.
Studii efectuate asupra oamenilor sugerează că ar reduce grăsimea corporală, mai ales grăsimea abdominală.

Mod de administrare: Se administrează 2 capsule de 3 ori pe zi cu 30 minute înainte de mesele principale.
Mod de prezentare: 100 caps. 

 
 
 
 
 


Joint Protex, 90 tablete

Joint Protex, 90 tablete

Pret: 144.17 RON
 
 
L-ARGININA

L-ARGININA

Pret: 55.00 RON
Detalii
 
 
 
Shilajeet

Shilajeet

Pret: 24.00 RON
Detalii
 
 
 
Figure Shaper (60 capsule)
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.