Fat Blocker

Fat Blocker
Pret: 51.00 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: Pro Nutrition
Cod produs: 591
Descriere:

PRODUSUL ESTE MOMENTAN INDISPONIBIL

Există multe produse de ardere a grăsimilor, dar câte produse îţi pot garanta eliminarea grăsimii înainte de asimilare? Cu Fat Blocker poţi ataca acum grăsimea pe toate fronturile. Vei experimenta o pierdere incredibilă din masa grăsimilor, nemaiîntâlnită la alte produse. Pe lângă acest atu, Fat Blocker controlează cu succes senzaţia de foame.
Chitosan este un fat-blocker recunoscut derivat din chitin, o substanţă provenită din crustacee. Prevenind absorbţia grăsimii, Chitosan promovează slăbirea şi s-ar putea să ajute la reglarea nivelului colesterolului din sânge. Chitosan poate absorbi de la 4 la 6 ori greutatea sa în grăsimi, eliminându-l prin intestin fără să fie digerat. Astfel previne asimilarea grăsimii.
Se foloseşte pentru a reduce grăsimea corporală, colesterolul din sânge, tratează anemia (lipsa fierului din sânge), şi pentru a îmbunătăţii forţa, sistemul imunitar, apetitul şi somnul. Chitosan se mai foloseşte în tratarea infecţiilor şi la vindecarea ţesuturilor.
În esenţă este similară din punct de vedere chimic cu fibra din plante, celuloza. Totuşi chitosanul este capabil să lege grăsimea şi s-o transforme într-o formă care nu poate fi absorbită de organism. Se susţine că acţionează asupra grăsimii înainte de a ajunge în stomac şi prin urmare nu există nici o şansă să fie metabolizat. Previne absorbţia şi depozitarea grăsimii transformând-o în gel. Putem spune că poate crea un fel de “minge de grăsime” din grăsimea excesivă care este prea mare pentru a fi absorbită de corp. Astfel devine o substanţă inactivă şi este eliminată. Fibra chitosan este diferită de alte fibre în sensul că are încărcătură ionică pozitivă. De vreme ce lipidele, grăsimile şi acizii bilei au încărcătură ionică negativă, există o legătură chimică între cele două atrăgându-se reciproc (magnet de grăsimi).
Cromul picolinat este o versiune patentată a cromului. Studiile arată că acest supliment alimentar ar putea avea efecte benefice incluzând pierderea din greutate, scăderea colesterolului seric şi a glucozei, arderea grăsimilor, şi construirea muşchilor. Acidul picolinic este produs în corpul uman aparent pentru îmbunătăţirea aportului de ioni metalici în celule. Oamenii de ştiinţă au demonstrat că mai multe minerale în formă de picolinat se asimilează mult mai bine decât alte forme ale mineralelor. Cercetările sugerează că ar reduce şansele peroxidării lipidice. Reduce nivelele mari de glucoză serică care contribuie la îmbătrânire prin procesul destructiv de glicozilare, numită şi glicozilare ne-enzimatică, - moleculele de glucoză leagă proteinele şi afectează funcţiile lor. Oamenii care suferă de diabet au o rată crescută de glicozilare proteică, ceea ce joacă un rol major în dezvoltarea arterosclerozei şi altor boli. Pentru mulţi diabetici cromul intensifică abilitatea insulinei de a scade nivelele de glucoză serică.

Ingrediente: chitosan, crom picolinat. Ingrediente inactive: gelatină.

Mod de administrare:
Luaţi 2-3 capsule pe zi înainte de masă. Nu consumaţi alte substanţe nutritive timp de 2 ore după administrarea produsului. 

 
 
 
 
 


L-Lysine Plus

L-Lysine Plus

Pret: 82.06 RON
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.