L-carnitine plus Green Tea

L-carnitine plus Green Tea
Pret: 60.00 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: ActivLab
Cod produs: -
Descriere:

PRODUSUL ESTE MOMENTAN INDISPONIBIL

Specificatii: l-carnitina si extract din frunze de ceai verde

UCIGASUL GRASIMII

Reduce celulele de grasime
Accelereaza metabolismul
Optimizarea proceselor energetice
Actioneaza anticatabolic
O capsula contine 500 mg de L-carnitina si 200mg de extract din frunze de ceai verde
L-carnitina este o substanta naturala numita Vitamina BT, fiind deosebit de importanta in reglarea nivelului de lipide din organism. Consumul de L-carnitina inaintea exercitiilor fizice activeaza grasimea si o converteste imediat in energie, avand ca rezultat arderea unei valori aproape duble de calorii. Consumul de L-carnitina previne oboseala, reduce perioadele de regenerare de dupa efortul fizic, majoreaza productia totala a organismului si reduce in mod semnificativ celulele grase. De asemenea imbunatateste si aduce la nivelul optim parametrii de baza ai corpului in timpul antrenamentului cum ar fi eficienta oxigenului, puterea, viteza si masa musculara. Ceaiul verde este un agent termogenic natural - accelereaza arderea grasimilor prin cresterea temperaturii corpului. De asemenea, actioneaza ca un antioxidant si ajuta metabolismul. L-carnitina cu Ceai Verde este recomandata in special persoanelor ce urmeaza un program de slabire, precum si sportivilor activi si celor ce desfasoara activitati de agrement.

MOD DE ADMINISTRARE
2 capsule cu 1 ora si 30 minute inaintea unui efort fizic.

Valori nutritive

1 CAPS.
L-Carnitina 500 mg
Ceai verde 200 mg
EGCG (galatul de epigalocatechina) 90 mg
Cofeina 32 mg

2 CAPS
L-Carnitina 1000 mg
Ceai verde 400 mg
EGCG (galatul de epigalocatechina) 1800 mg
Cofeina 64 mg 

 
 
 
 
 


FRUCTOZA

FRUCTOZA

Pret: 25.00 RON
Detalii
 
 
 
Natural Detox 500 ml

Natural Detox 500 ml

Pret: 122.00 RON
 
 
Xantho Plus

Xantho Plus

Pret: 133.53 RON
 
 
Chelated Zinc (100 tablete)
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.