Sampon preventiv anti-paduchi si capuse Pediakid

Sampon preventiv anti-paduchi si capuse Pediakid
Pret: 52.00 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: Pediakid Protectie insecte
Cod produs: -
Descriere:

Pediakid Balepou şampon, previne contaminarea cu paduchi si capuse

 

Pediakid Balepou®, este o formulă testată dermatologic, protecţie 8 ore, cu uleiuri esenţiale 0% paraben / fenoxietanol. Testat de Institutul Cantacuzino. 


Ingrediente: apă, extract apos de flori de Lavandă (Lavandula hybrida), Lauril sulfat de amoniu, Glicerină, Caprilil capril glucosid, Inulină, Cocobetaină, Gliceril caprilat clorură de sodiu, complex de uleiuri esențiale: ulei de Levănțică (Lavendula augustifolia), ulei de Cedru (Cedrus atlantica), ulei de Geranium (Pelargonium asperum), ulei de Portocală-dulce (Citrus sinensis), ulei de Arbore-de-ceai (Melaleuca alternifolia), ulei de Ravensara ( Ravensara aromatica), sorbat de potasiu, acid benzoic, alcool benzilic, acid citric, geraniol 0,022%(M/M) (CAS 106-24-1), acid dihidroacetic, Linalool, Limonene, Citronellol.

Conține: apă florală bio de lavandă, geraniol şi complex de uleiuri esențiale naturale (Cedru, Geranium, Ravensara, Levănțică, Portocală-dulce, Arbore-de-ceai).

 

Recomandări: a se aplica şamponul pe părul ud (o picatură de mărimea unei nuci, 4g) efectuând un masaj uşor pentru a repartiza uniform produsul pe tot ansamblul părului. Aşteptați să acţioneze 3 minute. Clătiți apoi părul cu multă apă. Poate fi utilizat cotidian pe timpul perioadelor de risc. Se recomandă a fi utilizat în combinație cu Balepou spray.

 

Precauții: Citiţi eticheta înainte de utilizare. A nu se păstra la îndemâna copiilor. Nu se recomandă utilizarea la copii mai mici de 36 de luni. A se păstra la adăpost de caldură și umiditate. Dacă este nevoie sa consultaţi un medic, păstraţi flaconul sau eticheta la îndemână. Evitaţi contactul în timpul sarcinii/alăptării. A se utiliza numai sub supravegherea unui adult. A nu se înghiți, numai pentru uzaj extern. Evitați contactul direct cu ochii sau gura. În caz de contact accidental sau de iritație, spălați cu multă apă. A nu se aplica pe plăgi deschise sau dacă pielea este foarte iritată. Evitati dispersarea in mediu. Conține Glyceril Caprilat. Conține LIMONENE(5989-27-5), GERANIOL(106- 24-1) Poate provoca o reacţie alergică.


Volum net 200 ml
Distribuitor: Rovatech-Impex, SRL, Brașov, Strada Livada Vulturului nr10, ap. 21, Jud. Brașov, tel/fax: 0268 320110. Producător: Laboratoires Ineldea, Franța. 
 

 
 
 
 
 


Glucosamine 500

Glucosamine 500

Pret: 39.00 RON
 
 
GFx 5kg

GFx 5kg

Pret: 225.00 RON
 
 
L-Carnitine 100caps 650mg
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.