Spray anti-paduchi si capuse Pediakid

Spray anti-paduchi si capuse Pediakid
Pret: 45.00 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: Pediakid Protectie insecte
Cod produs: -
Descriere:

Pediakid Balepou® spray, previne contaminarea cu păduchi si capuse

 

Soluția naturală pentru a scăpa de păduchi fară chimicale, insecticide sau alcool.

 

Ingrediente: Apă, extract apos de flori de Lavandă, Lauril glucozid, Polygliceril 2 dipoli hydroxy stearat, alcool benzilic, geraniol 0,022%(M/M) (CAS 106-24-1), complex de uleiuri esențiale: ulei de Cedru (Cedrus atlantica), ulei de Geranium (Pelargonium asperum), ulei de Ravensara (Ravensara aromatica), ulei de Levănțică (Lavendula augustifolia), ulei de Portocală-dulce (Citrus sinensis), ulei de Arbore-de-ceai (Melaleuca alternifolia), acid dihidroacetic, hidroxid de sodiu, Citral, Limonene, Linalool, Citronellol.

Conţine apă florală bio de lavandă, geraniol și complex de uleiuri esențiale naturale : Cedru, Geranium, Ravensara, Levănțică, Portocală-dulce, Arbore-de-ceai).

 

Recomandări: Pentru a preveni infestarea cu păduchi, pulverivați Balepou pe tot ansamblul părului ( aproximativ 8 pulverizări = 1ml) şi masați uşor timp de 3 minute pentru a repartiza uniform produsul. Nu clatiți, nu stergeți părul după aplicare. După ce părul este aranjat, mai pulverizați un ultim strat deasupra părului ( aproximativ 4 pulverizări = 0, 5ml) şi a hainelor ce pot fi contaminate ( gulerul de la sacou, eşarfă, caciulă). Se recomandă a fi utilizat în combinație cu Balepou șampon.

 

Precauții: Citiţi eticheta înainte de utilizare. A nu se păstra la îndemâna copiilor. Nu se recomandă utilizarea la copii mai mici de 36 de luni. A se păstra la adăpost de caldură și umiditate. Dacă este nevoie sa consultaţi un medic, păstraţi flaconul sau eticheta la îndemână. Evitaţi contactul în timpul sarcinii/alăptării. A se utiliza numai sub supravegherea unui adult. A nu se înghiți, numai pentru uzaj extern. Evitați contactul direct cu ochii sau gura. În caz de contact accidental sau de iritație, spălați cu multă apă. A nu se aplica pe plăgi deschise sau dacă pielea este foarte iritată. Evitati dispersarea in mediu. Conține LIMONENE(5989-27-5), GERANIOL(106- 24-1), CITRAL(5392 40-5), Poate provoca o reacţie alergică. Păstraţi recipientul închis cu capac pentru etanșeitate.

 

Distribuitor: Rovatech-Impex, SRL, Brașov, Strada Livada Vulturului nr10, ap. 21, Jud. Brașov, tel/fax: 0268 320110 Producător: Laboratoires Ineldea, Franța. 

 
 
 
 
 


Digest Ease

Digest Ease

Pret: 87.38 RON
 
 
Arginine Fx

Arginine Fx

Pret: 38.00 RON
 
 
APA DE ARGINT COLOIDAL

APA DE ARGINT COLOIDAL

Pret: 55.00 RON
Detalii
 
 
 
Acidophilus 100 capsule

Acidophilus 100 capsule

Pret: 103.21 RON
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.