Olioseptil Spray Ambiental bio, Pin si Eucalipt

Olioseptil Spray Ambiental bio, Pin si Eucalipt
Pret: 50.00 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Spray ambiental
Furnizor: Olioseptil
Cod produs: -
Descriere:

Spray Ambiental Olioseptil bio, cu ulei esential de Brad-siberian, Eucalipt, Camfor, Cedru de-Himalaya, Chiparos-mediteranean, Arbore-de-ceai, Pin silvestru, Salvie Aroma de Pin şi Eucalipt

 

Curata, purifica, parfumează aerul ambiental, creează o atmosfera propice starii de bine elimina mirosurile neplacute: pentru casa, masina birou..

 

Formula 100% naturala, pe baza de uleiuri esentiale din plante

 

98,9% din ingrediente provin din agricultura bio

 

Volum net: 125 ml

 

Parfum de ambient controlat de catre Ecocert Greenlife F32600

 

Formulă naturală, pe bază de ulei esential de Brad-siberian, Eucalipt, Camfor, Cedru de-Himalaya, Chiparos-mediteranean, Arbore-de-ceai, Pin silvestru, Salvie, curăță, purifică, parfumează aerul ambiental, creează o atmosferă propice stării de bine

 

Elimina mirosurile neplacute

 

Uleiurile esentiale folosite indeparteaza microorganismele; după pulverizare:

• elimină 99,9% din bacterii* în 5 minute de la contact (norma NF EN 1040)


• 55% din acarieni sunt eliminati în 24h (norma NF G39-011),

• 100% din acarieni in mai putin de 48h (norma NF G39-011)


 

Uleiurile esentiale din produsele Olioseptil sunt perfect caracterizate din punct de vedere botanic si chemotipic, riguros selecționate pe baze stiintifice pentru aromatograma lor, si combinate de maniera complementara pentru a actiona sinergic în vederea obținerii unei eficacitati optime.

* teste efectuate pe Staphylococcus aureus si Pseudomonas aeruginosa

 

Recomandări: A se agita înainte de folosire. A se pulveriza în sus de 3-4 ori pentru o incapere de 10mp. A se repeta pulverizarea de cate ori este necesar. Ideal pentru toate încăperile din casa, pentru birou, maşina… Olioseptil, Spray ambiental cu uleiuri esentiale poate fi folosit în deplina siguranta inclusiv pentru camerele copiilor

 

Precauții: A nu se pulveriza pe piele sau în direcția ochilor. În caz de contact accidental, spălați cu multă apă. A nu se înghiți, numai pentru uz extern. A nu se inhala vaporii. A nu se păstra la îndemâna copiilor. A se păstra flaconul la adăpost de lumină și caldură. A se utiliza de preferință înainte de data expirării indicată pe ambalaj. Conține limonene, poate declanşa reacții alergice. Este nociv pentru organismele din mediul acvatic. Poate avea efecte nefaste pe termen lung asupra mediului acvatic. A se evita aruncarea produsului in mediul inconjurator.

 

Ingrediente: Alcool**, extract apos de Mentă (Mentha piperita)*, ulei esential de Brad-siberian (Abies siberica), Eucalipt (Eucalyptus globus))-frunze*, Camfor (Cinamomum camphora), Cedru-de-Himalaya (Cedrus deodora), Chiparos-mediteranean ( Cupressus sempervirens), Arbore-de-ceai (Malaleuca alternifolia), Pin-silvestru (Pinus sylverstris), Salvie (Salvia sclarea), limonene, linalool, alfa pinen.

 

100 % din ingredientele sunt de origine naturală, 98, 89% provin din agricultura biologică* sau sunt rezultatul procesării ingredientelor de origine biologică**.

 

Compozitie: Alcol bio: 83,5% Apa florala de Menta:15% Uleiuri esentiale 100% pure, naturale (Brad-siberian, Eucalipt, Camfor, Cedru-de-Himalaya, Chiparos-mediteranean, Arbore-de-ceai, Pin-silvestru, Salvie): 1,5%

 

Producător: Laboratoires Ineldea, Franța

 
 
 
 
 


L-carnitine plus Green Tea
 
ZMA&Tribulus

ZMA&Tribulus

Pret: 51.00 RON
 
 
Ultimate V

Ultimate V

Pret: 35.00 RON
Detalii
 
 
 
Burn Fx

Burn Fx

Pret: 30.00 RON
 
 
Tribulus Maximus Elite

Tribulus Maximus Elite

Pret: 79.00 RON
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.