Olioseptil Spray ambiental Portocal si Bergamota

Olioseptil Spray ambiental Portocal si Bergamota
Pret: 40.00 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Spray ambiental
Furnizor: Olioseptil
Cod produs: -
Descriere:

Spray Ambiental Olioseptil bio, cu ulei esential de Portocal, Bergamota, Citronella Parfum de Portocal şi Bergamota

 

Curata, purifica, parfumeaza aerul; pentru casa, birou, masina

 

Formula 100% naturala, pe baza de uleiuri esentiale din plante

 

98,9% din ingrediente provin din agricultura bio

 

Volum net: 125 ml

 

Parfum de ambient controlat de catre Ecocert Greenlife F32600

 

Formulă naturala, pe baza de ulei esential de Portocal, Bergamota, Citronella, curata, purifica, parfumează aerul ambiental, creează o atmosfera propice starii de bine elimina mirosurile neplacute

 

Uleiurile esentiale folosite indeparteaza microorganismele; după pulverizare :

• elimină 99,9% din bacterii* in 5 min de la contact (Norma NF EN 1040)

• 55% din acarieni in primele 24h (Norma NF G39-011)

• 100% din acarieni in 48h (Norma NF G39-011)

 

Uleiurile esentiale din produsele Olioseptil sunt perfect caracterizate din punct de vedere botanic şi chemotipic, riguros selectionate pe baze stiintifice pentru aromatograma lor, si combinate de maniera complementara pentru a actiona sinergic în vederea obținerii unei eficacități optime.

*teste efectuate pe Staphylococcus aureus si Pseudomonas aeruginosa

 

Recomandări: A se agita înainte de folosire. A se pulveriza în sus de 3-4 ori pentru o încăpere de 10mp. A se repeta pulverizarea de câte ori este necesar. Ideal pentru toate încăperile din casa, pentru birou, maşina… Olioseptil, Spray ambiental cu uleiuri esentiale poate fi folosit în deplina siguranta inclusiv pentru camerele copiilor

 

Precauții: A nu se pulveriza pe piele sau în direcția ochilor. In caz de contact accidental, spalati cu multa apa. A nu se înghiți, numai pentru uz extern. A nu se inhala vaporii. A nu se păstra la indemana copiilor. A se păstra flaconul la adăpost de lumină și caldură. A se utiliza de preferință înainte de data expirării indicată pe ambalaj. Contine limonene si citral, poate declanşa reacții alergice. Este nociv pentru organismele din mediul acvatic. Poate avea efecte nefaste pe termen lung asupra mediului acvatic. A se evita aruncarea produsului in mediul inconjurator.

 

Ingrediente: Alcol**, apa florala de Portocal (Citrus aurantium amara)* ulei esential de Portocale (Citrus aurantius dulcis)-coaja*, Bergamota (Citrus bergamia), Citronella (Cymbopogon citratus)-frunze, limonene, geraniol, linalool, citral.

 

100 % din ingredientele sunt de origine naturala, 99, 33% provin din agricultura biologica sau sunt rezultatul procesării ingredientelor de origine biologica.

 

Parfum de ambient controlat de catre Ecocert Greenlife F32600

 

Compozitie:

• Alcool bio: 83,5%

• Apa florala de portocale amare:15%

• Uleiuri esentiale 100% pure, naturale (Portocal, Bergamota, Citronella): 1,5%

 

Producător: Laboratoires Ineldea, Franța

 
 
 
 
 


 XS

XS

Pret: 40.00 RON
 
 
IP6

IP6

Pret: 90.00 RON
Detalii
 
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.