Beta Carotene XL (240 capsule)

Beta Carotene XL  (240 capsule)
Pret: 91.77 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Vitamine
Furnizor: CaliVita
Cod produs: CV0215
Descriere:

Beta-carotenul este un precursor al vitaminei A, pe care organismul uman îl poate converti în vitamina A, în funcţie de nevoile sale. Vitamina A este un element de bază din structura retinei, care, la rându-i, este o componentă esenţială a ochilor noştri, cu un rol indispensabil în procesul de percepţie a luminii. Administrarea frecventă a acestui produs contribuie şi la menţinerea condiţiei normale a pielii şi ne poate ajuta să prevenim vătămările cauzate de radiaţiile UV.

 

Pentru cine recomandăm?

Deficienţele:

  • Persoanelor care pleacă în vacanţă, pentru a le ajuta să-şi pregătească pielea pentru expunerea la soare, sau celor care doresc să-şi menţină aspectul bronzat al pielii pentru o perioadă mai îndelungată de timp.
  • Persoanelor cu vedere parţială şi celor care prezintă anumite probleme oculare.
  • Persoanelor care sunt în căutarea unei protecţii antioxidante.
  • Persoanelor care urmează un regim alimentar cu conţinut redus de grăsimi sau suferă de tulburări de absorbţie.
  • Simptomele deficienţei de vitamina A pot include: nictalopia (orbirea pe timp de noapte), probleme oculare, tulburări ale hematopoiezei (formarea celulelor sangvine), diareea, afecţiunile dermatologice şi susceptabilitatea la boli ale tractului respirator superior.


Simptomele deficienţei de vitamina A pot include: nictalopia (orbirea pe timp de noapte), probleme oculare, tulburări ale hematopoiezei (formarea celulelor sangvine), diareea, afecţiunile dermatologice şi susceptabilitatea la boli ale tractului respirator superior.


O capsulă gelatinoasă de Beta Carotene furnizează tot atâta beta-caroten cât 14 caise!


Ştiaţi că beta-carotenul, în combinaţie cu zinc şi vitaminele C şi E, poate contribui la prevenirea deteriorării vederii odată cu înaintarea în vârstă?*


Mod de administrare: Administraţi 1 capsulă gelatinoasă zilnic sau în funcţie de recomandări


Conţinut:

5.5mg Beta-caroten

9000UI  care furnizează provitamina A

 

Alte Ingrediente:

Ulei vegetal; gelatină; apă purificată; glicerină; antiaglomerant – dioxid de siliciu; emulsificator – lecitină...................q.s.


Atenţie!

Fumătorii şi persoanele care lucrează cu azbest trebuie să se adreseze medicului înainte de a folosi acest produs.
Produsul Beta Carotene nu este un substitut pentru protecţia externă UV.
Dacă este administrat în doze mari pentru o perioadă mai îndelungată de timp, produsul Beta Carotene poate cauza colorarea palmelor şi a tălpilor, însă acest fenomen nu este anormal şi va dispărea odată ce suplimentarea cu acest produs s-a încheiat.

 
 
 
 
 


C-1000 100 tab

C-1000 100 tab

Pret: 59.00 RON
 
 
GYMNEMA SYLVESTRE

GYMNEMA SYLVESTRE

Pret: 35.00 RON
Detalii
 
 
 
100% Beef Protein 1100g
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.