C-1000 100 tab

C-1000 100 tab
Pret: 59.00 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Vitamine
Furnizor: Pro Nutrition
Cod produs: 458
Descriere:

PRODUSUL ESTE MOMENTAN INDISPONIBIL

Vitamina C este consumata de milioane de oameni din toata lumea ca supliment alimentar din cauza proprietatilor antioxidante, care sunt bine documentate de cercetarile medicale. C-1000 asigura o doza puternica din aceasta vitamina importanta si este combinat cu macese (Rosea Pseudofructis) si bioflavonoide, sinergice naturale al vitaminei C.

Vitamina C este necesara la producerea de colagen in tesutul conjunctiv. Aceste fibre sunt omniprezente in intreg organismul, asigurandu-i acestuia o structura stabila, dar flexibila.
Vitamina C este necesara la sinteza dopaminei, noradrenalinei si adrenalinei in sistemul nervos sau in glandele suprarenale.
Vitamina C este de asemenea necesara la sintetizarea carnitinei, care este importanta in transferul energiei si sprijina arderea grasimii.
Este deasemenea un antioxidant puternic, intervine in fenomenele de oxidoreducere. Este antiinfectioasa, tonifianta si antitoxica. Participa la asimilarea fierului; mareste rezistenta vaselor sanguine ; contribuie la formarea globulelor rosii, a dintilor si oaselor; are rol de reglare a nivelului glicemiei si al colesterolului. Organismul nu depoziteaza vitamina C, de aceea se impune un aport constant prin alimentatie.

Ingrediente: Vitamina C
Mod de utilizare: Se administreaza 1-3 tablete pe zi in timpul unei mese.  

 
 
 
 
 


Pinosol solutie nazala

Pinosol solutie nazala

Pret: 9.00 RON
Detalii
 
 
 
L-Lysine Plus

L-Lysine Plus

Pret: 82.06 RON
 
 
Visual

Visual

Pret: 15.00 RON
Detalii
 
 
 
Dynamite Pump

Dynamite Pump

Pret: 75.00 RON
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.