C 1000 (100 tablete)

C 1000 (100 tablete)
Pret: 84.19 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Vitamine
Furnizor: CaliVita
Cod produs: CV0177
Descriere:

C1000 Plus sprijină activitatea de protecţie a sistemului nostru imunitar cu o megadoză de vitamina C cu eliberare prelungită şi măceşe provenite din culturi organice, pentru a intensifica efectul produsului în perioadele critice în care organismul are cea mai mare nevoie.În plus, contribuie la stimularea producţiei normale de colagen şi ajută la menţinerea sănătăţii vaselor de sânge, a oaselor, cartilajelor, dinţilor, gingiilor şi pielii.


Pentru cine recomandăm ?
Deficienţele

  • Celor susceptibili la infecţii.
  • Tuturor persoanelor în lunile reci de iarnă, pentru a oferi un sprijin mai puternic sistemului imunitar.
  • Sportivilor şi persoanelor care depun un efort fizic intens, pentru a reduce epuizarea.
  • Celor care suferă de stres mental intens, pentru a sprijini funcţionarea normală a sistemului nervos.
  • Vârstnicilor şi convalescenţilor.
  • Pentru a intensifica absorbţia fierului (în special femeilor fertile şi pacienţilor care suferă de anemie feriprivă).
  • Simptomele deficienţei de vitamina C pot include: slăbirea sistemului imunitar, creşterea susceptibilităţii la infecţii, o recuperare mai lentă în urma bolilor, vindecarea încetinită a rănilor, hemoragii gingivale, pioree, dureri musculare.


O tabletă de vitamina C 1000 Plus furnizează tot atâta vitamina C cât 2 kg de portocale sau 20 kg de mere !


Albert Szent-Györgyi, cercetătorul maghiar care a primit Premiul Nobel pentru izolarea vitaminei C şi determinarea rolului acesteia, a consumat 1.000 mg de vitamina C zilnic până la sfârşitul vieţii, la vârsta de 93 de ani, şi ori de câte ori se îmbolnăvea creştea doza zilnică la 8.000 mg?


Conţinut: 1000mgVitamina C125mgPulbere de măceşe organice

Alte Ingrediente:
Stabilizator – celuloză microcristalină; antiaglomerant - acid stearic; agent de glazurare – glazură farmaceutică; antiaglomeranţi – stearat de magneziu, dioxid de siliciu... q.s.


Mod de administrare: 1 tabletă pe zi


Atenţie !
Vitamina C este foto- şi termosensibilă, lucru ce trebuie luat în considerare atunci când o depozităm. Dacă aţi suferit de calculi renali, cereţi sfatul medicului înainte de a începe consumul produsului!

 
 
 
 
 


Mass Up 1,2 kg

Mass Up 1,2 kg

Pret: 35.00 RON
 
 
APA DE ARGINT COLOIDAL

APA DE ARGINT COLOIDAL

Pret: 55.00 RON
Detalii
 
 
 
Pinosol solutie nazala

Pinosol solutie nazala

Pret: 9.00 RON
Detalii
 
 
 
GINKGO BILOBA

GINKGO BILOBA

Pret: 12.00 RON
Detalii
 
 
 
Zink Professional 150caps
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.