Calciu Plus

Calciu Plus
Pret: 33.00 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Vitamine
Furnizor: Pro Nutrition
Cod produs: 514
Descriere:

PRODUSUL ESTE MOMENTAN INDISPONIBIL

Fiecare celulă a corpului tău are nevoie de acest supliment. Aproape jumătate din magneziul din organism se găseşte în celule, ţesuturi şi organe, iar cealaltă jumătate, în combinaţie cu calciu şi fosfor, se găseşte în oase. Doar 1% din magneziu se găseşte în sânge. Contribuie la peste 300 de reacţii biochimice în organism. Îmbunătăţeste sistemul nervos şi funcţia motorie a muşchilor.


Calciul, un mineral deosebit de important, constituie componenta principală a scheletului, dinţilor, tendoanelor, nucleelor celulare. Este indispensabil în: procesul de coagulare sanguină; buna funcţionare a sistemului nervos; diminuarea amplorii unor procese alergice ; ameliorarea capacităţii antimicrobiene a globulelor albe ; activizarea unor procese metabolice; stimularea secreţiei gastrice şi a ritmului cardiac; utilizarea eficientă a fierului şi a vitaminei B12.
Ca si fosforul, calciul este un element absolut esenţial pentru organismul uman, mai ales în primii ani de viaţă, atunci când are loc procesul de formare a ţesuturilor osoase.
Magneziul este un mineral ce acţionează ca un factor de creştere; este tonic general, regenerator, echilibrant psihic, antidepresiv şi tranchilizant, drenor hepatic, antiseptic intern şi extern, esenţial pentru celula vie, anticolesterolic şi anti-arterosclerotic, menţinând constantă şi concentraţia calciului din sânge.
Zincul este un mineral, care dirijează şi supraveghează buna desfăşurare a proceselor fiziologice şi intreţinerea sistemelor enzimatice şi celulare. Zincul este necesar pentru sinteza proteinelor. Controlează contractibilitatea musculaturii. Zincul ajută la formarea insulinei, accelerează procesul de vindecare a rănilor interne şi externe, ajută la diminuarea depunerilor de colesterol, favorizează creşterea şi capacitatatea mentală.
Vitamina D are rol în asimilarea calciului şi a fosforului, precum şi în fixarea acestora în oase şi în dinţi. Ea are rol benefic şi în metabolismul magneziului, a fierului şi în menţinerea unui raport normal intre calciu şi fosfor. Evită carierea severă a dinţilor; previne apariţia unor tulburări nervoase, slăbiciunea generală, ca şi sensibilitatea la contractarea unor boli infecţioase; contribuie la buna funcţionare a tiroidei, paratiroidei şi hipofizei.

Ingrediente: calciu, magneziu, zinc, vitamina C, vitamina D.
Mod de utilizare: Se administrează câte 1 tableta de 3 ori pe zi după masă.
 

 
 
 
 
 


Hydro Pro

Hydro Pro

Pret: 119.00 RON
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.