Infant Formula

Infant Formula
Pret: 61.05 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Vitamine
Furnizor: CaliVita
Cod produs: FL0087
Descriere:

O perioadă extrem de importantă din viaţa unui copil este cea de sugar. Dacă sugarul este hrănit în mod corespunzător, copilul de mai târziu va fi mai sănătos, va creşte mai armonios, va învăţa mai uşor şi mai repede şi se va simţi mult mai bine decât ceilalţi copii.

În general, mamelor le este greu să satisfacă necesarul complet de vitamine şi minerale al unui sugar, deoarece preparatele speciale destinate sugarilor sunt prelucrate excesiv, iar conţinutul lor de vitamine şi minerale este foarte scăzut. De asemenea, nici alimentaţia mamei nu conţine întotdeauna cantitatea ideală de vitamine.

În ultimul timp, datorită industrializării, au apărut o multitudine de factori externi, care au ca efect creşterea necesarului de vitamine, atât pentru mamă, cât şi pentru sugar: lumina artificială, poluarea aerului, radioactivitatea, radiaţiile de diverse feluri (datorate televizoarelor, monitoarelor, etc.), medicamentele, stresul psihic. Polivitaminele produse din materii prime strict naturale pot fi de un mare ajutor sugarilor.

În continuare vom oferi câteva detalii despre natura şi compoziţia acestor suplimente alimentare: vitamina A se extrage din uleiul de peşte, vitamina E din ulei de plante, iar vitaminele B şi C - foarte importante pentru creşterea şi dezvoltarea sugarului - au, de asemenea, provenienţă naturală.

Aceste vitamine sunt oferite sub formă de sirop, cu un gust foarte plăcut, evitând în acest fel toate dificultăţile care apar în momentul administrării lor.
Atenţie! Necesarul de vitamina D3 este mai mare în cazul sugarilor, de aceea, când preparatul polivitaminic nu conţine vitamina D3 aceasta trebuie administrată separat.
 

 

 

 
 

Infant Formula
Supliment alimentar vitaminic
60 ml

1 ml conţine :
Vitamina C 35 mg
Vitamina B3 8 mg
Vitamina E 4 UI
Acid pantotenic 3 mg
Vitamina B2 0,6 mg
Vitamina B1 0,5 mg
Vitamina B6 0,4 mg
Vitamina A 400 mcg
Vitamina B12 0,5 mcg
Variaţia ingredientelor +/- 5%

 

Mod de administrare: ca supliment alimentar,1 ml/zi în timpul meselor sau în funcţie de recomandări.

 

 
 
 


Amino 12500 20 fiole

Amino 12500 20 fiole

Pret: 73.00 RON
 
 
Gfx-8

Gfx-8

Pret: 87.00 RON
 
 
Spirulina Max 60 tablete
 
GINKGO BILOBA

GINKGO BILOBA

Pret: 12.00 RON
Detalii
 
 
 
Arthro-Guard

Arthro-Guard

Pret: 79.00 RON
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.