Lion Kids - Vitamin D, 90 tablete

Lion Kids - Vitamin D, 90 tablete
Pret: 50.27 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Vitamine
Furnizor: CaliVita
Cod produs: CV0129
Descriere:

Sănătatea bazată pe o bună nutriţie începe din primele clipe ale existenţei şi durează toată viaţa. Dezvoltarea oaselor, a dinţilor, îmbunătăţirea memoriei, precum şi creşterea rapidă necesită un aport suplimentar de vitamine şi minerale. În caz contrar, apar carenţele, cu urmări multiple, cum ar fi sechelele de rahitism, sistem imunitar deficitar ş.a. care vor afecta creşterea şi dezvoltarea copiilor.

O alimentaţie corectă asigură dezvoltarea normală şi armonioasă a organismului în creştere, sănătate şi rezistenţă la factorii nocivi ai mediului, o capacitate intelectuală şi fizică mai mare, o longevitate activă.

Alimentaţia copiilor preşcolari şi şcolari din ţara noastră este departe de a fi ideală, cu toate că această vârstă necesită un aport alimentar raţional şi corespunzător. În cazul unui consum alimentar neadecvat cantitativ şi calitativ, apare riscul ca organismul să nu primească vitaminele şi mineralele necesare pentru dezvoltarea şi regenerarea sa optimă.

Dezechilibrele alimentare pot genera probleme grave în evoluţia şi creşterea normală a copiilor şi, totodată, pot influenţa în mare măsură sănătatea viitorilor adulţi. Pe lângă aceasta, factorii externi (stresul, lumina artificială, poluarea mediului înconjurător, radiaţiile ionizante, conservanţii alimentari, unele medicamente etc) cresc nevoile vitaminice ale organismelor în plină dezvoltare.

Scopul principal al alimentaţiei este alungarea senzaţiei de foame şi asigurarea principiilor nutritive, vitaminelor şi sărurilor minerale necesare funcţionării optime a organismului. Duşmanii principali ai copiilor, în primul rând ai celor care trăiesc în oraşele mari, sunt plumbul şi cadmiul, care provin din gazele de eşapament şi din fumul de ţigară. Conform unor date oficiale din anul 1990, la Londra, de exemplu, la nouă din zece copii domiciliaţi în vecinătatea unui bulevard foarte circulat, cantitatea măsurată a plumbului din sânge a depăşit nivelul admis, iar la jumătate din copiii analizaţi a depăşit 20 micrograme, nivel acceptabil numai pentru adulţi. Cercetătorii au constatat că lipsa zincului din organism duce la creşterea fixării plumbului şi cadmiului în organism, deci, prin consumul de zinc, se poate reduce riscul intoxicării cu aceste două elemente poluante.

Copiii din SUA sunt mai puternici, mai înalţi şi mai sănătoşi decât cei care locuiesc în Europa. Înainte de toate, acest lucru este rezultatul alimentaţiei raţionale. Copiii puternici şi sănătoşi dau un randament fizic şi intelectual mult mai mare în cadrul activităţilor şcolare, integrându-se apoi mai bine în sistemul concurenţial. Atunci când este vorba de dezvoltarea şi sănătatea copiilor noştri, nu putem face compromisuri, trebuie să le asigurăm tot ce este mai bun.

Lion Kids+Vitamin D este un produs de calitate superioară, special pentru copii, creat de CaliVita International, care pe lângă vitaminele A, E, C şi B, conţine şi vitamina D.

Vitamina D intervine în absorbţia calciului şi în fixarea acestuia în masa osoasă. Carenţa în vitamina D, apărută mai ales toamna şi iarna, duce la scăderea asimilării şi utilizării calciului, la o uşoară deformare a oaselor sub influenţa factorilor mecanici (greutate proprie, tracţiuni, mici traumatisme) şi la apariţia semnelor tipice de rahitism: modificarea conformaţiei oaselor cu demineralizare, transpiraţii, lipsa sau micşorarea forţei musculare, tulburări digestive. Copiii sunt obosiţi, prezintă un abdomen voluminos, au o rezistenţă scăzută la infecţii.
 

 

 
 

Lion Kids +Vitamin D
Supliment alimentar cu vitamine, minerale, zaharuri şi îndulcitori

90 tablete = 94,5 g

O tabletă conţine:
Vitamina A (beta-caroten) 1500 UI
Vitamina E 7 UI
Vitamina C 35,0 mg
Vitamina B1 0,5 mg
Vitamina B2 0,6 mg
Vitamina B6 0,7 mg
Vitamina B12 1,0 mcg
Vitamina D 1,0 mcg
Niacinamidă 7,0 mg
Acid pantotenic 3,0 mg
Acid folic 100,0 mcg
Biotină 35,0 mcg
Inozitol 1,6 mg
Calciu 10,0 mg
Fosfor 10,0 mg
Iod 10,0 mcg
Fier 3,0 mg
Magneziu 5,0 mg
Chelatat de cupru 70,0 mcg
Chelatat de zinc 2,0 mg
Chelatat de mangan 0,1 mg
Complex de potasiu 2,0 mg
Seleniu 10,0 mcg
Crom 5,0 mcg
Calorii 14,8 kJ
Carbohidraţi < 1,0 g
Grăsimi < 1,0 g
Proteine 0,0 g

Alte ingrediente: îndulcitori-xilitol, manitol; emulsificator-celuloză microcristalină; agenţi de întărire-stearat de magneziu, acid stearic; lactoză; aromă de fructe tropicale; aromă de papaya; aromă naturală de ananas; stabilizator-carageenan; acidifiant-acid citric; fructoză cristalină..................q.s.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 1-3 tablete pe zi.

 

 
 
 


Fat Blocker

Fat Blocker

Pret: 51.00 RON
 
 
Dextroza

Dextroza

Pret: 19.00 RON
 
 
Vital Man 60 tablete

Vital Man 60 tablete

Pret: 68.89 RON
 
 
Carnitin Pro Liquid 1000ml
 
Pediakid Transit Doux 125ml
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.