Melatonina

Melatonina
Pret: 8.00 RON
 
Categorie: Vitamine
Furnizor: Bio Synergie
Cod produs: -
Descriere:

LIPSA STOC

Compozitie:
Melatonina.................3 mg

Alte ingrediente:
-Lecitina-Ceara de albine
-Ulei de Soya

Efecte adjuvante:
-eficienta impotriva insomniilor si a tulburarilor de somn
-puternic antioxidant (este unul dintre cei cativa antioxidanti care pot patrunde in mitocondrii)
-Melatonina este deasemenea unul dintre cei mai puternici antioxidanti, ea are o eficacitate mai mare in combaterea radicalilor liberi decat betacarotenul sau vitamina C, E
-Melatonina este, singurul antioxidant capabil să patrunda in celulele organismului, combatand radicalii liberi fiind astfel dosebit de eficienta in intarirea imunitatii
-Rezultate deosebite s-au obtinut si in administrarea melatoninei pentru reglarea sistemului endocrin
-In experimentele de laborator, s-a descoperit ca suplimentele de melatonina actioneaza asupra duratei de viata a soarecilor, in timpe ce alte studii de laborator au aratat ca inhiba dezvoltarea cancerului, ajuta la reglarea sistemului imunitar si apara de bolile degenerative.
-Pentru insomniile rebele va recomandam asocierea Melatoninei cu produsul ,,Noapte Buna”.

ADMINISTRARE:
1 capsula/zi, seara la culcare 

 
 
 
 
 


COLESTEROL STOP MEDICER

COLESTEROL STOP MEDICER

Pret: 28.00 RON
Detalii
 
 
 
L-Lysine Plus

L-Lysine Plus

Pret: 82.06 RON
 
 
KING KONG

KING KONG

Pret: 130.00 RON
Detalii
 
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.