Menopausal Formula 135 capsule

Menopausal Formula 135 capsule
Pret: 162.79 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Vitamine
Furnizor: CaliVita
Cod produs: FL0115
Descriere:

La un moment dat în viaţă, fiecare femeie trebuie să facă faţă schimbărilor intervenite odată cu vârsta. Pentru majoritatea oamenilor, menopauza reprezintă perioada din viaţa unei femei, cuprinsă în general între 40 şi 50 de ani, caracterizată prin oprirea ciclului menstrual. Printre consecinţele acestui fenomen se numără şi scăderea producţiei de hormoni sexuali feminini, adică de estrogen şi progesteron. În cazul multor femei, aceste schimbări sunt însoţite de simptome neplăcute, cum ar fi, de pildă, bufeurile, transpiraţia abundentă (mai ales în timpul nopţii) şi modificările psihologice depresii, iritare, insomnii, stări de oboseală. Multe femei se plâng de lipsa secreţiilor vaginale şi acuză dureri în timpul actului sexual. Conform datelor medicale, în timpul menopauzei, femeile devin mult mai sensibile în faţa unor afecţiuni cronice, aceasta fiind perioada în care se declanşează cu precădere boli ca diabetul zaharat, hipertensiunea arterială, cardiopatia ischemică şi osteoporoza. Dacă simptomele acestor afecţiuni şi-au făcut simţită prezenţa dinainte, ele se agravează de obicei în perioada menopauzei.

S-a demonstrat că estrogenii, hormoni sexuali femini, exercită un efect benefic, prevenind pierderile de calciu din organism, precum şi instalarea bolilor cardiovasculare. Cu cât scade cantitatea de estrogeni, cu atât creşte riscul unor afecţiuni ca şi cele menţionate mai sus. Administrarea de hormoni sexuali feminini, deşi la modă acum, poate totuşi conduce la efecte adverse. Ultimele cercetări în domeniu au arătat că administrarea de estrogeni în timpul menopauzei creşte riscul apariţiei cancerului de sân şi a cancerului de col uterin. Acesta este motivul pentru care chiar doctorii care cred în terapia cu estrogeni, atrag atenţia asupra riscurilor şi îşi sfătuiesc pacienţii să recurgă la controale regulate pentru a se putea depista din timp eventualele probleme.
Simptomele neplăcute ale menopauzei pot fi însă contracarate şi prin alte metode, care protejează totodată organismul împotriva unor boli. Cea mai eficientă metodă se bazează pe respectarea unei diete corespunzătoare, care să cuprindă şi plante medicinale, alături de exerciţiu fizic regulat şi relaxare. Administrarea de calciu şi vitamina C este foarte utilă mai ales pentru protecţia oaselor, având în vedere că aceste două elemente lipsesc foarte adesea din alimentaţia noastră. Alte elemente care nu trebuie să lipsească din aportul zilnic sunt magneziul, bromul, cromul şi zincul. Antioxidanţii precum vitaminele A, C şi E, beta-carotenul şi seleniul sunt de mare folos în prevenirea cancerului.

Plantele medicinale sunt extrem de benefice pentru combaterea simptomelor neplăcute. Astfel, Coada calului întăreşte oasele şi ajută la eliminarea apei din organism. Angelica sinensis exercită o acţiune protectoare împotriva infecţiilor bacteriene şi a micozelor şi întăreşte musculatura uterului. Ginsengul siberian stimulează capacităţile fizice şi psihice, diminuează simptomele neplăcute determinate de deficienţa hormonilor sexuali feminini şi contribuie la prevenirea cancerului. Glycyrrhiza glabra ajută la combaterea stărilor depresive, întăreşte sistemul imunitar şi are efect protector asupra ficatului. Cnicus benedictus stimulează secreţia de progesteron prin acţiunea sa asupra glandei hipofizare, ameliorând astfel neplăcerile menopauzei. Şi, în final, Vitex este o plantă utilizată de multă vreme pentru alinarea durerilor menstruale. Astăzi putem beneficia de toate aceste efecte benefice prin suplimentele alimentare a căror formulă conţine toţi agenţii activi menţionaţi: vitamine, minerale şi extracte din plante medicinale.

Atenţie! Doza administrată depinde de sensibilitatea specifică fiecărei persoane în parte. Fiind produs exclusiv pe bază de ingredienţi naturali, acest supliment poate fi utilizat şi de persoane susceptibile la diverse alergii.
 

 
 

Menopausal Formula
Supliment alimentar cu vitamine, minerale şi extracte din plante

135 capsule = 118 g

O capsulă conţine:
Calciu 100 mg (din citraţi şi carbonaţi)
Vitamina C 100 mg
Magneziu 50 mg (din aspartaţi şi oxizi)
Vitamina E 40 mg
Potasiu 10 mg
Ginseng siberian 10 mg
Cnicus benedictus 10 mg (scai binecuvântat)
Glycyrrhiza glabra 10 mg
Vitex 10 mg
Cimicifuga racemosa 10 mg
Angelica sinensis 7,5 mg
Vitamina B3 7,5 mg
Vitamina B5 5 mg
Beta-caroten 4,5 mg
Zinc 3 mg
Vitamina B1 2,5 mg
Vitamina B2 2,5 mg
Vitamina B6 2,5 mg
PABA 2,5 mg
Colină 2,5 mg
Inozitol 2,5 mg
Fier 1 mg
Complex de bioflavonoide 1 mg
Equisetum arvense (Coada calului) 650 mcg
Mangan 500 mcg
Bor 300 mcg
Cupru 200 mcg
Vitamina A 150 mcg
Vitamina B4 40 mcg
Biotină 30 mcg
Crom 20 mcg
Iod 15 mcg
Molibden 15 mcg
Seleniu 10,5 mcg
Vitamina B12 5 mcg
Vitamina D3 2 mcg

Alte ingrediente: gelifiant-gelatină; ulei hidrogenat vegetal; stabilizator-stearat de magneziu; antiaglomerant-dioxid de siliciu.............q.s.
Variaţia ingredientelor +/- 5%
Mod de administrare: ca supliment alimentar, 3X1 capsulă pe zi sau conform recomandărilor.

Notificare Seria AB / Nr. 00031 / 07.02.2007
Revizuit la: 27.06.2007

  

 
 
 


Pinosol solutie nazala

Pinosol solutie nazala

Pret: 9.00 RON
Detalii
 
 
 
ANTIHIPERTENSIV

ANTIHIPERTENSIV

Pret: 20.00 RON
Detalii
 
 
 
Multivitamine pentru femei
 
Calcium D-Glucarate

Calcium D-Glucarate

Pret: 45.00 RON
 
 
Xplode plicuri

Xplode plicuri

Pret: 50.00 RON
 
 
Spray Venapro

Spray Venapro

Pret: 130.00 RON
Detalii
 
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.