New Life Multivitamin 120 tablete

New Life Multivitamin 120 tablete
Pret: 79.00 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Vitamine
Furnizor: CaliVita
Cod produs: CV0195
Descriere:

Gravidele şi mamele care alăptează necesită o alimentaţie cu o compoziţie specială. Necesarul de fier în perioada gravidităţii este dublu faţă de cel normal. Pentru a acoperi acest necesar ar fi nevoie de o alimentaţie cu o valoare energetică de 5.000-7.000 calorii/zi, ceea ce ar depăşi cu mult necesarul energetic zilnic. De aceea, la gravide, de cele mai multe ori, aportul de fier este insuficient şi duce la apariţia anemiei feriprive care va afecta şi fătul.

Anemia instalată sub vârsta de un an influenţează negativ dezvoltarea fizică, psihică şi performanţele intelectuale, greu recuperabile prin administrarea ulterioară a fierului. Gravidele au nevoie şi de cantităţi mari de calciu, necesar pentru dezvoltarea normală a fătului.

De asemenea, organismul gravidei trebuie să beneficieze şi de un aport vitaminic suficient care să asigure dezvoltarea optimă a fătului. Dintre vitamine, un loc aparte îl ocupă cele din complexul B, precum şi acidul folic care contribuie substanţial la formarea placentei şi dezvoltarea embrionului. Acidul folic previne apariţia unor malformaţii congenitale (spina bifida), este indispensabil sintezei acizilor nucleici (ADN şi ARN) şi este stimulant al secreţiei lactate.
Preparatele moderne conţin deopotrivă vitaminele A, B, C, D şi E, precum şi substanţe minerale. De mare importanţă este şi aportul suficient de vitamina C necesară funcţionării corespunzătoare a sistemului imunitar, dezvoltării oaselor şi cartilajelor, sintezei de colagen şi proceselor enzimatice. Gravidele necesită şi un aport crescut de calciu care contribuie la formarea şi dezvoltarea sistemului osos şi a dentiţiei fătului.

Atenţie! Gravidele şi mamele care alăpteaza trebuie să se adreseze medicului curant înainte de a consuma aceste preparate, mai ales în cazul asocierii cu alte vitamine sau medicamente.
Sfat util: în caz de graviditate ante-programată se recomanda 2x1 tabletă pe zi, cu câteva săptămâni înainte de fecundaţie.


 

 

 

 
 

New LifeNew Life
Supliment alimentar cu vitamine şi minerale

120 tablete = 180 g

O tabletă conţine:
Beta-caroten 2,5 mg
Vitamina E 7,5 UI
Vitamina C 60 mg
Vitamina B1 0,8 mg
Vitamina B2 1 mg
Vitamina B3 9 mg
Vitamina B6 1 mg
Acid pantotenic 4 mg
Vitamina B12 1 mcg
Biotină 60 mcg
Acid folic 200 mcg
PABA 1 mg
Colină 10 mg
Inozitol 10 mg
Calciu 325 mg
Magneziu 112,5 mg
Potasiu 5 mg
Zinc 8 mg
Mangan 1 mg
Fier 4 mg
Cupru 1 mg
Iod 75 mcg
Crom 25 mcg
Calorii 5,0 kJ
Carbohidraţi < 1,0 mg
Grăsimi < 1,0 mg
Proteine 0,0 mg

Alte ingrediente: emulsificator-celuloză microcristalină; agent de întărire-acid stearic; agent de încărcare-croscarmeloză sodică; agent de întărire-stearat de magneziu; antiaglomerant-dioxid de siliciu……………q.s.
Mod de administrare: ca supliment alimentar, 2 tablete la micul dejun şi 2 tablete seara sau conform recomandărilor.

 
 
 


Taurine

Taurine

Pret: 24.00 RON
 
 
MACCA

MACCA

Pret: 16.00 RON
Detalii
 
 
 
MagneZi B6

MagneZi B6

Pret: 71.29 RON
 
 
APA DE ARGINT COLOIDAL

APA DE ARGINT COLOIDAL

Pret: 55.00 RON
Detalii
 
 
 
Acidophilus 100 capsule

Acidophilus 100 capsule

Pret: 103.21 RON
 
 
Melatonin 3.0 60 tablete
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.