Vital 0 90 tablete

Vital 0 90 tablete
Pret: 93.90 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Vitamine
Furnizor: CaliVita
Cod produs: CV0109
Descriere:

Organismele cu grupă sanguină 0 sunt adaptate pentru o alimentaţie bazată, în special, pe carne. Din această cauză şi în era modernă, persoanele cu grupa sanguină 0 trebuie să consume o cantitate relativ mare de carne pentru sănătatea lor. Dacă alimentaţia persoanelor cu grupă sanguină 0 conţine multă carne, atunci şi aportul de vitamine liposolubile (A, D, E) va fi suficient, precum şi a vitaminei C. De asemenea, se asigură şi cantitatea necesară a fierului.

Pentru a contrabalansa efectele nedorite ale consumului de carne în cantităţi mari (apariţia artritei gutoase) organismele cu grupa sanguină 0 au nevoie şi de vitaminele din grupul B. Dezideratele amintite mai sus sunt realizate prin combinaţia ideală de vitamine şi minerale, plante medicinale şi amestecul unic de fructe, aflate în suplimentul alimentar Vital 0.

 

 

 
 

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 3×1 tabletă pe zi, după servirea mesei sau conform recomandărilor.

Familia de produse Vital produsă de firma CaliVita Internaţional completează în mod adecvat alimentaţia corespunzătoare grupelor sanguine, intensificând acţiunea acesteia în menţinerea stării de sănătate.

 

 
 
 


Beauty Formula (90 tbl)

Beauty Formula (90 tbl)

Pret: 124.22 RON
 
 
VirAgo, 90 tablete

VirAgo, 90 tablete

Pret: 137.52 RON
 
 
Mass Up 3,5kg

Mass Up 3,5kg

Pret: 95.00 RON
 
 
BCAA Xtra L-glutamine

BCAA Xtra L-glutamine

Pret: 125.00 RON
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.