Vital A 90 tablete

Vital A 90 tablete
Pret: 93.90 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Vitamine
Furnizor: CaliVita
Cod produs: CV0106
Descriere:

Alimentaţia omului modern cu grupă sanguină A trebuie să se bazeze în primul rând pe vegetale-datorită codului său genetic. Alimentele bazate pe legume şi fructe asigură un aport corespunzător de vitamine şi minerale, însă necesarul zilnic de fier şi proteine trebuie asigurat din alte surse. Pentru realizarea acestui deziderat se recomandă consumul produsului Vital A, având în compoziţie toţi nutrienţii esenţiali unui aport alimentar echilibrat.

 
 

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 3×1 tabletă pe zi, după servirea mesei sau conform recomandărilor.

Familia de produse Vital produsă de firma CaliVita Internaţional completează în mod adecvat alimentaţia corespunzătoare grupelor sanguine, intensificând acţiunea acesteia în menţinerea stării de sănătate.  

 

 
 
 


C 1000 (100 tablete)

C 1000 (100 tablete)

Pret: 84.19 RON
 
 
Beauty Formula (90 tbl)

Beauty Formula (90 tbl)

Pret: 124.22 RON
 
 
Pro Whey

Pro Whey

Pret: 64.00 RON
 
 
LUTEOLIN

LUTEOLIN

Pret: 35.00 RON
Detalii
 
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.