Vitamin E 100 capsule-gel

Vitamin E 100 capsule-gel
Pret: 58.25 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Vitamine
Furnizor: CaliVita
Cod produs: FL0094
Descriere:

Are un rol deosebit de important în metabolismul proteinelor, glucidelor, lipidelor, precum şi în echilibrul hidroelectrolitic. Accelerând regenerarea celulelor, contribuie la recuperarea organismului în convalescenţă, întinereşte pielea şi părul. Vitamina E protejează vitamina A şi acizii graşi nesaturaţi de oxidare, prevenind astfel ateroscleroza. Are o influenţă benefică asupra sistemului nervos şi a capacităţii sexuale. Este un bun vasodilatator şi diuretic, producând scăderea tensiunii arteriale.

Ţesuturile reţin timp mai îndelungat vitamina E extrasă din produse naturale spre deosebire de vitamina E obţinută pe cale sintetică.
Această vitamină este un antioxidant foarte eficace, întrucât realizează o protecţie foarte bună împotriva radicalilor liberi. O singură moleculă de vitamina E reuşeşte să protejeze 200 de molecule de acizi graşi împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi. Specialiştii cardiologi au constatat că administrând vitamina E în timpul sau după infarctul de miocard se menajează muşchii inimii. Accelerează şi vindecarea bolnavilor ce au suferit intervenţii chirurgicale pe arterele coronare.

Consumul sistematic de vitamina E întăreşte sistemul imunitar al persoanelor de vârstă înaintată, scăzând astfel riscul diverselor infecţii. De asemenea, ameliorează afecţiunile pulmonare, crizele bolnavilor de Parkinson (relaxând musculatura) şi previne avorturile spontane.
Culturiştii au nevoie de o cantitate mai mare de vitamina E pentru dezvoltarea masei musculare şi înlăturarea mai rapidă a oboselii.

Atenţie! În cazul persoanelor cu hipertensiune arterială, mărirea dozei de vitamina E trebuie făcută treptat. Sărurile anorganice de fier pot anihila efectul vitaminei E; din acest motiv acestea trebuie administrate la o diferenţă de 8 ore. Preparatele organice cu fier se pot asocia cu vitamina E. Necesarul de vitamina E creşte datorită consumului de apă tratată cu clor.
 

 
 

Vitamin E
Supliment alimentar vitaminic

100 capsule gelatinoase = 21,5 g

O capsulă conţine:
Vitamina E 100 UI
Variaţia ingredientelor +/- 5%

 

 

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 1 capsulă la 3 zile sau după recomandări.
Revizuit: 20.12.2006
 

 
 
 


Thermo Shape 2.0 90caps.
 
L-carnitine 1000

L-carnitine 1000

Pret: 50.00 RON
 
 
Whey Line Pro Mass 3000 gr.
 
Pediakid Bebe Gaz

Pediakid Bebe Gaz

Pret: 40.00 RON
 
 
WPI 1500g

WPI 1500g

Pret: 144.00 RON
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.