Vitamin E XL, 150 capsule-gel

Vitamin E XL, 150 capsule-gel
Pret: 75.81 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Vitamine
Furnizor: CaliVita
Cod produs: CV0211
Descriere:

Vitamina E, căreia i se mai spune şi „vitamina tinereţii veşnice”, are câteva efecte benefice asupra întregului organism. Protejează preţioşii acizi graşi împotriva radicalilor liberi, care îi atacă (este deci un antioxidant puternic), contribuind astfel la menţinerea sănătăţii şi tinereţii celulelor corpului, a pielii şi a sistemelor nervos şi circulator.


Pentru cine recomandăm?

Deficienţele:

  • Persoanelor care doresc să-şi menţină tinereţea.
  • Persoanelor în convalescenţă după o boală sau cu un organim slăbit, pentru a ajuta la regenerarea celulelor.
  • Persoanelor cu echimoze şi arsuri, pentru a accelera procesul de refacere a pielii.
  • Sportivilor, pentru o dezvoltare musculară adecvată şi pentru a creşte performanţa muşchilor.
  • Simptomele deficienţei de vitamina E pot include: boli oculare (de exemplu, irigarea sangvină deficitară a retinei), tulburării de dezvoltare a sistemului osos, funcţie sexuală redusă sau, în cazuri mai grave, vătămări nervoase şi musculare care rezultă într-o forţă musculară slabă.
  •  
  • Ştiaţi că, în combinaţie cu omega-3, vitamina E contribuie la realizarea unei funcţii cerebrale normale, în vreme ce vitamina E protejează împotriva oxidării acizii graşii omega-3, precum EPA şi DHA, care se găsesc în uleiul de peşte?

 

Mod de administrare: 1 capsulă gelatinoasă la 3 zile sau după recomandări


Conţinut: 100mg  Vitamina E
Alte Ingrediente: Gelifiant - gelatină; apă purificată; agent de umectare - glicerină..............q.s.


Atenţie !
Datorită uşorului efect de subţiere a sângelui pe care îl are vitamina E, persoanele care urmează un tratament cu anticoagulante trebuie să se adreseze medicului înainte de a începe folosirea acestui produs. 

 
 
 
 
 


Protein Bar

Protein Bar

Pret: 4.00 RON
 
 
Syntha-6 4560 g - 104 portii
 
Digest Ease

Digest Ease

Pret: 87.38 RON
 
 
Tribooster

Tribooster

Pret: 59.00 RON
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.