Cat de periculos este sa mananci carne la gratar

10 Iulie 2012
 

Cei care consuma carne gatita pe gratar trebuie sa aiba grija si sa se uite cu atentie la ea. Numerosi oameni ajung in spital din cauza unor corpuri straine care pot fi inghitite accidental.

Pericolul imediat nu vine neaparat de la grasimea consumata sau de la modul in care carnea este preparata, ci de la periile cu care sunt curatate gratarele, acestea fiind din sarma. Astfel, atunci cand un gratar este curatat, pe el pot ramane elemente de mici dimensiuni care se lipesc de carne, arata CBS News.

Acestea pot cauza leziuni interne grave, care necesita interventii chirurgicale destul de complicate. Specialistii americani au publicat un articol in revista "Morbidity an Mortality Weekly Report", in care descriu cateva cazuri de astfel de probleme intampinate de unii consumatori. Ranile suferite de ei au afectat regiunea gatului si chiar au strapuns tractul gastro-intestinal.   citeste mai mult...

Sursa Ziare.com

 
Clasificare stire: Nutritie
Vezi stiri din categoria: Nutritie
Vezi articole din categoria: Nutritie
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.