Cum faci cel mai bun piure de cartofi si cum eviti anumite greseli

25 Noiembrie 2015
 

Piureul de cartofi pare o rețetă simplă. Se iau cartofii, se fierb, apoi se bat până devin un piure și se pun pe masă. Destul de simplu, dar trebuie să ții cont de câteva reguli dacă vrei un piure de cartofi pe care musafirii să îl aprecieze


Taie bucățile de cartofi la fel

Dacă sunt unele bucăți prea mari și altele prea mici, unele se vor fierbe mai repede, altele mai încet

2. Pui untul și laptele reci

Untul și laptele trebuie să fie la temeperatura camerei ca să se incorporeze cât mai bine

3. Uiți să adaugi sare

Adaugă sare în apa în care fierbi cartofii pentru ca ei să își absoarbă necesarul de sare

4. Folosești cartofii nepotriviți

Cei mai buni cartofi sunt cei albi, nu cei roșii

5. Pui prea multă apă


Trebuie să lași pe fundul vasului destulă apă încât cartofii să aibă o consistență creamoasă  citeste mai mult...

Sursa doctorulzilei.ro

 
Clasificare stire: Sanatate
Vezi stiri din categoria: Sanatate
Vezi articole din categoria: Sanatate
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.